Kiadó üdülő/nyaraló Balatonfüred 350 000 Ft

Leírás

Balatonfüreden parti sétányon, üzletsor emeletén 50 m2-es, nappali plusz két félszobás lakás illetve iroda vagy üzlethelyiség bérbeadó.

Az ingatlan kiválóan alkalmas kávézónak, ruha butiknak, szolgáltatásra (fodrászat, körmös, masszázs, szépségipar), irodának és lakhatásra is.

A bérleménynek az az egyedi tulajdonsága, hogy Balatonfüred nyüzsgő világában a teraszról teljes balatoni panorámával rendelkezik és a strand is néhány lépésre található.

A Tulajdonos megegyezés szerint partner az ingatlan berendezésében. A lakás/iroda/üzlet saját használatú, külön bejáratú 180 m2 teraszáról takaratlan panoráma nyílik a Balatonra.

A víztől mért távolsága 100 m-en belül van. Külön vásárolt strand bérlet esetén strand használata biztosított.

Az ingatlannak fűtése radiátorral megoldható, de a Tulajdonos egész éves használat esetén, hűtő-fűtő légkondicionálóval felszerelné az ingatlant. Meleg víz ellátását villanybojler biztosítja.

A Tulajdonos éves bérbeadásra szeretne szerződni, kauciós biztosítékkal.

Bérleti díj: 350.000 Ft/hó. A bérleti díj tartalmazza a rezsit.

Az ingatlan mellett, az emeleten még egy 50 m2-es külön bejáratú ingatlan is bérbeadó (3 külön nyíló szobás, 80 m2-es sétányra néző terasszal, fűtése radiátorokról megoldott, de a Tulajdonos egész éves használat esetén, hűtő-fűtő légkondicionálóval felszerelné az ingatlant), bérleti díj: 300.000 Ft/hó. A bérleti díj tartalmazza a rezsit.

Akár a két ingatlan egyben is bérbe vehető.

Az ingatlan megtekintése irodánkkal előre egyeztetett időpontban történik.

Keresünk és kínálunk eladó és bérbeadó ingatlanokat, albérleteket Veszprém, Balaton, Bakony, Káli-medence régióban.
Ügyeleti telefonszámunk: .
A Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda teljes eladó és bérbeadó ingatlan és albérlet kínálatát megtekintheti a oldalunkon.

Irodai azonosító kód: N4256 Nívó ingatlan: N4256

Üdülő/nyaraló részletei

Ár: 350 000 Ft/hónap
Méret: 50 négyzetméter
Azonosító: 10815152
Irodai azonosító: N4256
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Jelleg: nyaraló
Egész szobák: 1
Fél szobák: 2