Kiadó vendéglátó egység Győr, Sziget, 330.000 Ft/hónap+ÁFA, 90 négyzetméter

EZ AZ INGATLAN MÉG KIADÓ!
Kérjen visszahívást és tegye fel kérdéseit.
Érdeklődés elküldése* *Ingyenesen, kötelezettségek nélkül
A-Z Új Otthon Ingatlaniroda
A-Z Új Otthon Ingatlaniroda
Győr, Cuha u. 7.
36-30-733-9683
Környéken több ingatlant hirdető irodák
INGATLAN 4 YOU KFT.
INGATLAN 4 YOU KFT.
Győr, Bercsényi liget 26
+36-96-318-390
Otthon Centrum - Győr, Batthyány tér
Otthon Centrum - Győr, Batthyány tér
Győr, Batthyány tér 6.
+36-96-524-904
+36-70-454-05-55
Duna House Győr
Duna House Győr
Győr, Révfalu, Szövetség utca 8-10.
+36-96-28-66-77
Ár:
330.000 Ft/hónap+ÁFA
Méret:
90 négyzetméter
Azonosító:
9604505
Városrész:
Sziget
Jelleg:
étterem
Tulajdonviszony:
tulajdonjog
Ingatlan állapota:
felújított
Szintek:
földszintes
Elhelyezkedés:
udvari
VISSZAHÍVÁST KÉREK
leírás
egyéb
Jól jövedelmező családi vállalkozást, vagy stabil bevételt biztosító üzleti lehetőséget keresők figyelmébe!!!

Győr-Sziget városrészben kiadó egy bejáratott, kizárólag étel kiszállításra kialakított, meleg konyhás üzlet. A vendéglátó egység egy 597 nm területű, körbe kerített, teherautóval is könnyen megközelíthető telken található. A kedvező, fő úthoz közeli elhelyezkedésnek köszönhetően nem csak a városrészek, de a környező települések is könnyen elérhetők, ezzel biztosított a megrendelők gördülékeny kiszolgálását. A jelenlegi tulajdonos a 90 nm alapterületű, tégla kivitelezésű épületet kimondottan a tevékenységnek megfelelően alakította át, így az minden tekintetben megfelel a meleg konyhás vendéglátó egység üzemeltetéséhez szükséges előírásoknak. További előny, hogy Önnek nem kell a működéshez szükséges engedélyek beszerzésével bajlódnia, mivel ezek már a rendelkezésére állnak.

A tulajdonos a teljes körű felújítás során 3 rétegű, hőszigetelt üvegezéssel ellátott műanyag ablakokat épített be. Kicserélte a beltéri ajtókat, a burkolatokat, valamint a szanitereket. A fűtés korszerűsítése is megtörtént, így a fűtést és a meleg vízellátást egy új, kombi turbó gázkazán biztosítja. A hő leadók szintén új radiátorok. Az épület klímatizált, riasztó rendszerrel felszerelt.
Az belső terek elhelyezése jól átgondolt: folyosó, személyzeti öltöző, wc, raktárak, iroda, konyha, étel előkészítő, mosogató rész.
Az üzlet működtetéséhez szükséges berendezések (pizza sütő, pizza előkészítő, ipari sütő, dagasztó, szeletelő…stb.) nem képezik a bérleti díj részét, viszont a megvásárlásuk lehetséges.
Az udvaron 10-12 gk. parkolására van lehetőség.
Bérleti díj: 330.000,- Ft + rezsi/ hó. Kaució: 3 havi bérleti díj összege.
Az alkalmazottak (szakácsok, diszpécserek, futárok) a tulajdonos váltást követően is szívesen folytatnák munkájukat. A jelenlegi tulajdonos több vállalkozásban is érdekelt, ami meglehetősen korlátozza a magán életére (ami így már nincs is) jutó szabadidőt. Ezen a tényező hatására döntött úgy, hogy bérbe adja az üzletet.
Amennyiben Ön szívesen átvenne egy hosszú távú megélhetést biztosító, teljes körűen bejáratott, engedélyekkel, alkalmazottakkal, ügyfélkörrel rendelkező vállalkozás, várom hívását: 30/2 905 405.
Parkoló:
van
Ingatlan hírek
Ropogósan friss hírek, kéthetente, e-mailben: Feliratkozok
Optimisták a közép-európai ingatlanpiaci szereplők
A válaszadók 45 százaléka tervez új beruházást, 41 százaléka idén egyenlő arányban tervez ingatlanvásárlást és -értékesítést. Részletek »
Már igényelhető a falusi CSOK
A július 1-jével hatályba lépett kistelepülési otthonteremtési támogatás csaknem 2500 magyarországi kistelepülésen elérhető. Részletek »
Kedvezőbbek lettek a közjegyzői díjak
A nagycsaládosokat, a lakásvásárlókat, az időseket és a fiatalokat is kedvezően érinti a július elsején hatályba lépett új közjegyzői díjrendelet. Részletek »
Igen, a babaváró hitellel kiváltható más hitel is
A babavárót önerőként be lehet számítani a lakáshitel felvételbe, és várhatóan nem korlátozzák, hogy a babaváró hitellel más kölcsönt kiváltsanak az ügyfelek. Részletek »