Kiadó vendéglátó egység Zamárdi 1 300 000 Ft

Leírás

Kiváló lehetőség!
Rendezvényhelyszínként és étterem üzemeltetésére alkalmas komplexum Zamárdi, szőlőhegyi részén kivételesen kedvező áron!
A 4 hektár alapterületű birtok számos lehetőséget kínál, amelyek évről-évre ide csalogatják a vendégeket.
A területen elhelyezkedik egy 200nm rendezvény pavilon, amely kiváló lehetőséget nyújt rendezvények lebonyolítására. A csodálatos, folyamatosan karbantartott udvarban helyet kapott többek között szökőkút és játszótér. Az udvarban 2 db kis présház is található, melyek szintén hasznosíthatók a vendéglátásban, akár kisebb létszámú rendezvényekre is.
A birtok legfőbb része az 500 nm-es étterem és az előtte lévő 250 nm-es étkező terasz. Az étterembe beérve egy kiszolgálópult található, beljebb haladva pedig 2 étkező részleg került kialakításra, amelyek egész évben használhatók. A nagyobb, egy tágas 80 nm alapterületű, nyáron állandóan hűvös helyiség, cserépkályhával felszerelve. A másik pedig egy fényes 44 nm-es részleg, amely 2 oldalról teraszajtókkal lett beépítve, így nyáron félig nyitott teraszként is funkcionálhat. A 80 nm-es helyiségből balkéz felől a mosdók nyílnak, jobbra pedig a pincébe jutunk, ahol van egy elkülönített 45 nm-es pincetér, amely zártkörű, akár céges rendezvények szervezésére is kiválóan alkalmas. Az étterem épületéhez tartozik még a több mint 150 nm-es felszerelt konyha is. Továbbá ide tartozik egy 30 nm alapterületű üzlethelyiség is amely ezidáig szuvenírboltként működött.
Akár rövid, akár hosszú távú bérbeadás is lehetséges. Az épületegyüttes 2016-ra készült el jelenlegi formájára.
Bővebb információért, keressen bizalommal!

Vendéglátó egység részletei

Ár: 1 300 000 Ft/hónap
Méret: 800 négyzetméter
Azonosító: 11184927
Irodai azonosító: 347210
Cím: Zamárdi, Szőlőhegy
Ingatlan állapota:
Elhelyezkedés: Udvari

Egyéb jellemzők

  • Parkoló

Térkép