Az értékesítő:
Vass Attila
+36 30 526 4996

Eladó lakás Budapest I. ker, 159 900 000 Ft, 85 négyzetméter

159 900 000 Ft
lakás, 85 négyzetméter
Építőanyag:
Tégla
Egész szobák:
2
Komfort fokozat:
Dupla komfort
Ingatlan állapota:
Felújított
Azonosító:
10964898
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Budapest I. ker
Alapterület:
85
Ár:
159 900 000 Ft
Emelet:
1. emelet
Kilátás:
panorámás
Erkély:
Nincs
Pince:
Nincs
Lift:
Van
Klíma:
Van
Budán a Bem Rakpartnál, egyedi adottságokkal rendelkező Dunai Panorámás lakás várja lelkes új tulajdonosát! A lakás a Halász utcában található, egy 30 lakásos társasház elsõ emeletén.
Az ingatlan felújítása során kicserélésre került a teljes elektromos hálózat, és az összes nyílászáró (beleértve az ablakokat és az ajtókat is). Új padlóval lett a lakás ellátva, a konyhabútor, valamint a szaniterek újak. A lakásba belépve a konyhaba jutunk, melyből balra a wc es fürdő, szembe pedig a nappali szoba nyílik. Itt beépített szekrény található (2 db. – kabátoknak/cipõknek valamint mosógép/szárítógépnek) benne. 
A fürdőszobában egyszemélyes epitett zuhanyzó került beépítésre, beépített szekrényekkel, fiókokkal. A konyhában új, beépített konyhabútor található, rengeteg tárolási lehetõséggel. A szellőzést egy nagy ablak biztosítja (akar az elszivo segitsegevel), és a belső udvarra néz. A konyhához tartozik a két tároló is, ezek létra segítségével kozelíthetõek meg.
 A nappaliba került az étkező. A szoba keleti tájolású, kijárattal a panorámás teraszra. Innen nyílik az iroda, szintén kijárattal a panorámás teraszra, majd innen jutunk be a hálóba, panorámával a Dunára, Parlamentre, Lánc hídra. 

 gatlan állapota: felújított Építés éve: 1910, a teljes ház felújítására tervek már megvannak. Komfort: összkomfortos Emelet: első emelet Épület szintjei: 3 Lift: van Fűtés: cirkó Akadálymentesített: nem Fürdő és WC: külön Tájolás: kelet Kilátás: panorámás Kertkapcsolatos: nem Parkolás: utca, közterület ​ Rezsi: -fűtés: egyedi fogyasztás alapján. -víz: egyedi fogyasztás alapján.
 -közös költség: 25.000 Ft. (a szokásos díjakon - mint takarítás, szemétszállítás, felújítási alap)
 -villany: egyedi fogyasztás alapján. 
A házban több internetszolgáltató is elérhető, a lakásban az ehhez szükséges vezetékek rendelkezésre állnak. Tekintse meg ezt a különleges ingatlant akár hétvégén is!
https://ingatlanok.hu/elado/lakas/budapest-i-ker/160-millio-ft;85-negyzetmeter;2-szoba;tegla-epitesu/10964898