Az értékesítő:
Cercatore del Nido Kft.
+36-30-886-18-48

Eladó családi ház Budapest XXI. ker, 109 900 000 Ft, 120 négyzetméter

109 900 000 Ft
családi ház, 120 négyzetméter
Egész szobák:
5
Ingatlan állapota:
Átlagos
Azonosító:
11421609
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
családi ház
Jelleg:
Családi ház
Település:
Budapest XXI. ker
Alapterület:
120
Telekterület:
425
Ár:
109 900 000 Ft
Szintek száma:
Földszintes
Fűtés jellege:
Egyedi
Telekterület típusa:
négyzetméter
Eladó önálló családi ház Csepel-Csillagtelep kertes házas övezetében!
 Az ingatlan kiválóan alkalmas akár két generáció együttélésére is, hiszen tágas és jól tagolt belső terekkel rendelkezik. A ház teljes szigeteléssel ellátott, így alacsony rezsijű, a fűtésről pedig gázkazán gondoskodik, ami még tovább csökkenti a fenntartási költségeket. A kényelmet egy nagy terasz és egy különálló nyári konyha is fokozza. Az ingatlanhoz tartozik egy kétállásos garázs is, amely biztonságos parkolási lehetőséget biztosít. 
A környék kifejezetten kedvelt a családosok körében, köszönhetően a nyugodt, zöld környezetnek és a kiváló infrastruktúrának. A közelben számos óvoda, iskola, orvosi rendelő és gyógyszertár található, így a mindennapi ügyintézés gyorsan és könnyen elintézhető. A közelben található bevásárlóközpontok, piac és kisebb boltok is biztosítják a kényelmes vásárlási lehetőségeket. 

A tömegközlekedés kiváló, több buszjárat is megáll a közelben, amelyekkel könnyen elérhető a csepeli HÉV-végállomás, így Budapest belvárosa gyorsan megközelíthető. A kerület autós közlekedése is kedvező, a belváros és az M0-ás autóút is könnyen elérhető, így bárhová egyszerűen és gyorsan eljuthat. 
Az ingatlan banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésére, hogy a jelenleg piacon lévő hitelkonstrukciók közül a legkedvezőbbet sikerüljön kiválasztani. 

További kérdés, valamint megtekintési szándék esetén, keresse irodánkat bizalommal!
https://ingatlanok.hu/elado/haz/budapest-xxi-ker/110-millio-ft;120-negyzetmeter;5-szoba;egyedi-futes/11421609