Az értékesítő:
Lázár Hajnalka
+06-70-426-77-36

Eladó családi ház Taksony, 114 900 000 Ft, 146 négyzetméter

114 900 000 Ft
családi ház, 146 négyzetméter
Építőanyag:
Tégla
Egész szobák:
4
Komfort fokozat:
Dupla komfort
Ingatlan állapota:
Átlagos
Azonosító:
11421750
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
családi ház
Jelleg:
Családi ház
Település:
Taksony
Alapterület:
146
Telekterület:
717
Ár:
114 900 000 Ft
Fűtés jellege:
Központi
Telekterület típusa:
négyzetméter
Taksonyban, magas minőségben épített önálló családi ház alacsony rezsivel, első tulajdonostól, gyönyörű, zöld környezetben eladó Siessen, mert gyorsan elkel!!
KÉTSZINTES, 146 nm-es ÖNÁLLÓ CSALÁDIHÁZ - NAPPALI + 3 háló, eladó 717 nm-es telekkel + plusz alá pincézve!!
 További hálószoba könnyedén kialakítható! 
Taksony kedvelt részén, az Állomás utcában található ingatlant a tulajdonos magának építette. 

 Az ingatlan területére elektromos kapun keresztül juthatunk be. A telekre (illetve a telek előtt is) akár több gépkocsinak is lehetősége van beállni. A kertben fedett dupla kocsibeálló és fedett tároló (utánfutónak) lett kialakítva. A hibátlan, száraz pince két légtérre osztott, garázs és konditerem jelenleg. A kertben automata öntözőrendszer van kiépítve. A nappali nagyon világos. Az ablakokon szúnyogháló és redőny található.

1993 ban téglából épült, 8 cm-es szigeteléssel, így kimagasló hőszigetelő tulajdonsággal rendelkezik a ház. 11 ezer Ft a gázszámla, leghidegebb hónapban 23 ezer Ft volt. Klimatizált (2 db klíma). Az építés végig dokumentálva volt. 

 Elrendezését tekintve kiváló: előszoba, nappali, étkező, konyha, különálló WC és kádas fürdőszoba, valamint kamra kapott helyet..A konyhán keresztül léphetünk ki a 18 nm-es teraszra, amely a hátsó kertre nyílik. Az emeleten 3 jó méretű hálószoba (23nm, 19 nm, 12 nm), erkély, közlekedő, zuhanyzós WC. A padlástér ki lett alakítva, pakolható. A házra jellemzőek az élhető terek. 

Cirkó biztosítja a fűtést (radiátoros hőleadás) és a melegvíz ellátást. 2019-Ben cserélték. Továbbá vízteres kandallót építettek a nappaliban, amit szintén használnak a téli hónapokban (radiátorokra van kötve). 2019-Ben az emeletet, 2022-ben a földszintet teljesen felújították. 2024-ben festés történt, IDE CSAK KÖLTÖZNI KELL!! 
A csodaszép, hangulatos, gondozott kertben nagy füves felület és virágoskertek kaptak helyet, illetve fúrt kút, kocsibeálló, tároló. 

Szívből ajánlom minden olyan érdeklődőnek, akinek fontos a minőség és kényelem feltétlen párosítása, a környék adta végtelen csend, a hangulatos, lenyűgöző kert, a jó közlekedés, Budapesthez való közelség!

 Várom hívását! Amennyiben nem tudom felvenni a telefont, hamarosan visszahívom! Hétvégén és esténként is nyugodtan kereshet bizalommal!

 Független, ingyenes hitel-CSOK ügyintézéssel segítem kedves Ügyfeleimet, igen kedvező hitelekkel 2024-ben!



 Ha az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanját, ebben is nagyon szívesen segítek. Az Ingatlancorner kft. igen alacsony közvetítői díjjal, a legmagasabb színvonalon képviseli az Ön érdekeit.

 Ellenőrzött partnerként várom megtisztelő bizalmát! 

https://partner.ingatlan.com/lazar.hajnalka


https://ingatlanok.hu/elado/haz/taksony/115-millio-ft;146-negyzetmeter;4-szoba;kozponti-futes/11421750