Az értékesítő:
Lázár Hajnalka
+06-70-426-77-36

Eladó lakás Dunaharaszti, 69 400 000 Ft, 82 négyzetméter

69 400 000 Ft
lakás, 82 négyzetméter
Építőanyag:
Tégla
Egész szobák:
3
Komfort fokozat:
Összkomfort
Ingatlan állapota:
Felújított
Azonosító:
11432818
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Dunaharaszti
Alapterület:
82
Ár:
69 400 000 Ft
Fűtés jellege:
Központi
Lift:
Nincs
DUNAHARASZTIKÖZPONTJÁBAN, Z Ö L D KÖRNYEZETBEN, I G ÉNYESENFELÚJÍTOTT 82 nm-es lakás ELADÓ 250 nm-es telekkel + DUPLA GARÁZZSAL !!! Teljes bútorzattal!! Nagyon szép, emeleti, világos, nappali + 2 hálós 82 nm-es ingatlanhoz tartozik két panorámás terasz (7,5 nm + 4,5 nm), plusz egy 40 nm-es, 11 m hosszú garázs illetve 250 nm zöld felület. Klimatizált. A rezsi alacsony! Téglából épült az ingatlan, Dunaharaszti csendes, nyugodt utcájában, rendezett, hangulatos környezetben helyezkedik el. A ház kívülről 10 cm szigetelést kapott. Elrendezését tekintve kiváló: a kertben 1-2 autónak további parkolási lehetőség, előszoba, jó méretű világos nappali, hatalmas konyha étkező, kisebb háló szoba, tágas kádas fürdő wc-vel, bidével, nagyobb hálószoba nappaliból kilépve 7,5 nm-es erkély kapott helyet, illetve a konyhából pedig a 4,5 nm-es erkélyre jutunk. A padlástér is pakolható. A lakás (Bosch típusú) kombicirkó gondoskodik a fűtésről, melegvízről, a szobákban radiátor adja a meleget, a fürdőszobában ezt törölközőszárító egészíti ki. A nagy méretű, elegáns konyha gépesített. Nyílászáró műanyag bukó-nyíló, redőnnyel felszerelt. A fürdőszoba carrarai márvánnyal burkolt, található benne egy mosdókagyló, sarokkád, WC, bidé, fürdőszoba szekrény és mosógép (Bosch típusú). A társasháznak két bejárata van, az udvaron parkolási lehetőség is van, a házban lakók számára; illetve innen közelíthető meg a garázs is, amely méreténél fogva, akár műhelyként is jól funkcionálhat. A garázs 40 m2, két személygépkocsi elfér egymás mögött benne, vagy műhelyként (kiegészítő tárolóként) is hasznosítható. A ház körüli kert a lakók között meg van osztva, saját rész kb. 200 m2 (ez gondozás szempontjából fontos!). Ebből a praktikusan is jól használható füves kertrész nagyjából 60 m2, nagyszerű lehetőség kisgyerekkel való időtöltésre (homokozó, medence is telepíthető), vagy pár székkel, asztallal és napernyővel grillezésre is tökéletes hely. A kertrészen álló kisház tökéletes állapotú, tárolónak is használható. A saját kertrész akár teljesen leválasztható Pár perc sétára buszmegálló, vonat 5 percre. Gyalog szintén 5 percre van az óvoda, kisbolt, pékség, gimnázium, posta, gyógyszertár. Szintén közel a híres termelői piac (egy héten kétszer, szerdán és szombaton), közelben ruhaboltok, Tesco, stb.
 A ház környékén, hosszú, nyugodt sétákat lehet tenni rendezett, biztonságos környéken.
 Dunaharaszti egy összetartó közösség, rengeteg kulturális programmal! Jöjjön el, tekintse meg az ingatlant!
 Szívből ajánlom minden olyan érdeklődőnek, akinek fontos a minőség és kényelem, a jó közlekedés és valamint a központhoz való pár perc alatti közelség, mégis megnyugtató szigetként funkcionáló meghitt családi otthon!

 Várom hívását! Amennyiben nem tudom felvenni a telefont, hamarosan visszahívom! Hétvégén és esténként is nyugodtan kereshet bizalommal!

 Független, ingyenes hitel-CSOK ügyintézéssel segítem kedves Ügyfeleimet, igen kedvező hitelekkel 2024-ben is!

 Mivel ingatlanirodánk építész és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését (könyvelő, ügyvéd, energetikai tanúsítvány, kivitelezők, szakértői vélemények....)! Ha a vásárláshoz el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanját, ebben is nagyon szívesen segítek. 
Az Ingatlancorner kft. igen alacsony közvetítői díjjal, a legmagasabb színvonalon képviseli az Ön érdekeit.
 Ellenőrzött partnerként várom megtisztelő bizalmát! 

https://partner.ingatlan.com/lazar.hajnalka
https://ingatlanok.hu/elado/lakas/dunaharaszti/69-millio-ft;82-negyzetmeter;3-szoba;tegla-epitesu/11432818