Kiadó családi ház Szeged 120 000 Ft

Leírás

Szegeden a belvároshoz közel, a Bem utca legelején napelemes ikerház tetőterében egy 50 m2-es 1 szobás, déli fekvésű, bútorozott lakás igényes bérlőnek kiadó. Az ingatlanhoz fenyőfás kert is kapcsolódik, amit a bérlő is használhat pihenésre. A koloniál oszlopokkal védett márvány lépcsőn haladva jutunk az emeletre. Belépve az egyedi kazettás ajtón igényesen felújított, elegáns lakásbelső tárul elénk. Nappali, konyha, gardrób, spájz, fürdő és WC.
A szobában laminált padlót raktak le, a többi helyiség hidegburkolatú, a falak fehérre festettek, melyeket zsűrizett olajgrafikák díszítenek. A konyha gépesített, indukciós tűzhellyel, mikróval, hűtővel ellátott, tágas spájz tartozik hozzá. A fürdőszobában egy mosógép áll rendelkezésre a mosáshoz, a fürdéshez pedig tusoló.
A lakás melegét villanypanelek, az áramszolgáltatást napelem biztosítja. Az ingatlan klimatizált, hő- és hangszigetelt, ezért a rezsi csupán 15-20 ezer Ft/hó, ami tartalmazza a TV és internet szolgáltatást is. Közös költsége nincs a lakásnak. A tulajdonos hosszútávra, minimum 1 évre keresi megbízható albérlőjét, pl. egyetemistát.
A házban riasztót szereltek fel.
Ingyenes biztonságos parkolás a ház előtt megoldott. Az ingatlantól 1 percre villamos- és buszmegálló, taxi és vasútállomás is elérhető.
Az ingatlan 314 m² telekmérettel rendelkezik, alacsony fenntartás mellett, berendezett, csendes utca jellemzi, felszerelt, jó közlekedéssel a közeli belvárossal, parkosított udvarral és zöld övezettel. Az ingatlanban prémium anyagok, új nyílászárók, kertvilágítás, klíma, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, dekorvilágítás, kertkapcsolat, garázs lehetőséggel, háromfázisú árammal, napelemmel, szúnyoghálóval, és korlátlan wi-fivel rendelkezik. Ez egy kitűnő lehetőség, ha Ön igénybe venné ezt az exkluzív ingatlant, új lakást a belváros közelében.
A lakás kifestve, tiszta állapotban kerül átadásra, amit fotók is tükröznek.
Kisállat nem hozható és a dohányzás nem megengedett.
A bérleményt 1 fő részére ajánljuk. Kiadó 2024. Február 1-től.
A kiadási ár + a rezsi villany, víz, szemét, csatorna, TV,internet, nincs takarító, mindenki maga után takarít.
2 havi kaució kifizetése követelmény.
Ha bármi kérdése felmerül az ingatlannal kapcsolatban, vagy meg szeretné tekinteni, kérem, hívjon az elérhetőségemen bármikor, engem nem fog zavarni.

Szabó Ernő +36 30 416 2393
Ingatlanértékesítő
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Családi ház részletei

Ár: 120 000 Ft/hónap
Méret: 50 négyzetméter
Azonosító: 11318559
Irodai azonosító: 114843
Telek: 314 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújított
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Villany
Egész szobák: 1
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Melléképület
  • Pince
  • Terasz