Kérdéseivel kapcsolatban kérjük használja ügyfélszolgálati rendszerünket: https://ingatlanok.hu/support

Az Ingatlanok.hu rendszerében korlátlan mennyiségű fizetett hirdetés feladására van lehetőség. Magánszemélyek részére jelenleg egy ingyenes hirdetést biztosítunk.

Korlátlan alkalommal van lehetőség a meghosszabbításra. Rendszerünk automatikusan e-mailt küld a lejáratról, az Ingatlanok.hu oldalon belépés után meghosszabbíthatja lejárt hirdetését.

Amennyiben ismételten előfizet a képes hirdetési lehetőségre, a képeket rendszerünk automatikusan reaktiválja hirdetéséhez, azokat nem szükséges újra feltöltenie. Az előfizetés lejárata után hirdetése képek nélkül továbbra is látható az Ingatlanok.hu oldalon.

Előfizetőink számára 3 hónapig biztosítjuk a hirdetések megjelenését, az ingyenes hirdetések 1 hónapig láthatóak. A lejárt hirdetéseket az Ingatlanok.hu oldalon belépve bármikor meghosszabbíthatja.

Több fizetési módot is biztosítunk, a lehető legkényelmesebb használat érdekében. Oldalunkon lehetőség van online bankkártyás fizetésre, illetve átutalással is rendezheti a díjat.

A feladott hirdetések az Ingatlanok.hu oldalon történő megjelenítéssel egy időben láthatókká válnak tematikus weboldalainkon is.
Pl.: ha ön albérletet kínál kiadásra, az a kiadoalberlet.hu oldalon is szerepelni fog; ha budapesti ingatlant hirdet, a budapest.ingatlan.huoldalon láthatja viszont hirdetését.
Tematikus weboldalaink listáját itt találja: http://ingatlanok.hu/tematikus-oldalaink