Kiadó lakás Budapest II. ker 1 930 Euro

Leírás

Bérbeadásra kínálunk Budán, a II. kerület csendes részén, közel a Zsigmond térhez, a Szépvölgyi úthoz, pár utcányira a Duna-parttól egy 123 nm-es, csendes utcában lévő, elegáns, minden igényt magába foglaló ingatlant.
A teremgarázsból az első emeletre pár lépcsőn jutunk fel a lakáshoz. Belépve a lakás előterébe a hatalmas ablakokkal körbevett nappaliba érkezünk, ahonnan jobbra és balra találjuk a lakás két lakószárnyát. A nappalival egy légtérben van a konyha, melynek része egy reggeliző sziget, valamint az étkező.
A jobb szárnyban, melyben a nagyobb háló, gardróbszoba, és egy tetőablakos fürdőszoba is található, külön helyiségben van a mosókonyha és a beépített szauna. A bal szárnyban a 3 oldalról ablakos hálót, egy gardróbszobát és egy fürdőszobát találunk.

A ház 1991-ben épült, a lakás teljeskörű felújítása 2 éve történt meg. A lépcsőházból kijuthatunk a hangulatos, minden oldalról zárt nagy méretű kertbe, mely a lakók közös használatában van. A lakók összetartó közössége vigyáz a ház nyugalmára, biztonságára. A lakások értékét tekintve a bérlők és a tulajdonosok is rendezett, nyugodt életvitelt folytatnak. A lakás riasztóval, légkondicionálókkal ellátott, gépesített, a fűtést melegvizet modern kazán biztosítja.

Az ingatlan minimum 1 évre bérelhető, szerződés szerint 2 havi kaució és egy havi bérleti díj megfizetésével. A bérbeadó cég, így a feltüntetett díj a nettó összeg, azt még 27%-os Áfa terheli, így a bérleti díj bruttó 2.451 EUR.

Ha felkeltettem érdeklődését, kérem keressen az elérhetőségeinken.

Lakás részletei

Ár: 1 930 Euro/hónap
Méret: 123 négyzetméter
Azonosító: 11352965
Irodai azonosító: 311432
Emelet: 1. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota: Felújított
Komfort fokozat: Luxus komfort
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Lift
  • Kertkapcsolat