Kiadó lakás Budapest IX. ker, Belső-Ferencváros, 180 000 Ft

Leírás

BELSŐ KERTRE NÉZŐ, NAPFÉNYES LAKÁS KIADÓ

Belső-Ferencváros rehabilitált részén, a IX. kerületi Sobieski utcában 47 négyzetméteres napfényes lakás kiadó kedves kis erkéllyel, önálló pincei tárolóval, zöld növényes, virágos, bokros, fás belső kertecskével, tért ölelő kilátással.

A kisablakos bejárati ajtó és a védőrács négy kulccsal nyitható és zárható, hevederzárral működik, aminek köszönhetően a lakás rendkívül biztonságos.

A nyolclakásos, háromemeletes kertes társasházban elhelyezkedő kétszobás lakás nappalijának két nagy ablaka a ház belső kertjére néz, nagyszobájának dupla ablakos üvegajtaja utcafronti.

Az előtérből jobbra nyíló szobából léphetünk ki a másfél-két négyzetméteres erkélyre, amely kora tavasztól késő őszig kellemes pihenést kínál a reggeli kávézáshoz és újságolvasáshoz, az esti borozgatáshoz és lecsendesedéshez.

A lakás állandóan világos és benapozott konyhája tágas, bútorozott, gépesített. Van benne egy kör alakú mosogatótálca és egy négyrózsás gáztűzhely sütővel, szagelszívóval.

A konyhából nyíló ablakos kamrában található a nagyméretű fagyasztós hűtő.

A fürdőszoba amorf alakú zuhanyzóval, kézmosóval, fürdőszobabútorral és elektromos törülközőszárítóval, valamint fregolival felszerelt. A toalett szintén az előszobából nyíló fürdőszobában van, amelynek ablaka a lichthofra néz. A mosógépet most szerzi be a tulajdonos.

A fürdőszobán belül átlátszó, a fürdőszoba és a nappali között színes üvegtéglák teszik még vidámabbá a teret.

A nappali laminált padlós, a nagyszoba parkettás. Az előtér és a konyha, valamint a fürdőszoba és a kamra keménymázas kerámia járólappal, illetve kőlappal burkolt.
Az északkelet–délnyugati fekvésű lakás helyiségei két égtáj felé tájoltak, így a lakás jól átszellőztethető. Mindig van benapozott, illetve hűsebb oldala is.

Az ablakok és az üvegajtó duplaüvegezésű, kézzel működtethető redőnyökkel felszerelt. A lakás teljesen szigetelt, télen-nyáron kellemes alaphőmérsékletű. A fűtés gázkonvektorokkal történik. A meleg vízről gázbojler gondoskodik. A lakás belmagassága: 3,0 méter.

Közös költség: 18.360 forint. Az áram-, gáz- és vízfogyasztás egyedi mérős. A mérőórák az előtérben található faszekrénykében vannak elrejtve.
A lakóközösség a szelektív hulladékgyűjtéssel is védi a környezetet.

A lakás központi helyen, mégis csendes mellékutcában található. A kitűnő szigetelésnek köszönhetően a forgalom zaja nem hallatszódik be a lakásba. A zöld kert igazi kuriózumnak számít Középső-Ferencvárosban, ahol napsütésre és madárcsicsergésre ébredhetünk.

A lakáshoz egy 4,5 négyzetméteres száraz tároló is tartozik a pincében, ahol egy klasszikus pesti páncélajtós óvóhely is van.

Az ideális bérlő jelenleg tanuló vagy frissen végzett egyetemista, aki nem dohányzik, és aki kedvenc kisállatát is hozhatja a lakásba. Annak ellenére, hogy lift nincs, nem fáradunk el, amíg felérünk a harmadik emeletre, mert a lakáshoz kényelmes lépcsőfokok vezetnek, a lépcsőfordulókban szemvidító növényes ládákkal.

A közelben a Semmelweis Egyetem, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, az Eötvös Loránd Tudományegyetem és a Corvinus Egyetem diákjai laknak.

A lakás infrastruktúrája kiváló. Néhány percnyi sétatávolságra van a Klinikák és a Nagyvárad téri metrómegálló, valamint a 23-as és a 24-es villamos, továbbá a 281-es, a 914-es és a 914A-s, a 950-es és a 950A-s autóbuszok megállója.

A lakás közjegyzői önkéntes kiköltözési nyilatkozattal, egyhavi bérleti díjjal és kéthavi kaucióval szerződéskötés után azonnal költözhető.

Bérleti díj: 180.000 Ft

Megtekintés céljából tisztelettel várom hívását.

Lakás részletei

Ár: 180 000 Ft/hónap
Méret: 47 négyzetméter
Azonosító: 11358536
Irodai azonosító: 100800
Cím: Sobieski János utca
Városrész: Belső-Ferencváros
Erkély mérete: 2.00 négyzetméter
Emelet: 3. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Konvektoros
Ingatlan állapota: Átlagos
Komfort fokozat: Összkomfort
Elhelyezkedés: Társasház
Tulajdonviszony: Saját
Bútorozott: Nem bútorozott
Kilátás: udvari
Kert: Közös telek
Egész szobák: 2
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Klíma
  • Lift
  • Pince
  • Tároló

Térkép

Hasonló lakás hirdetések

Kiadó lakás

Budapest IX. ker

A Martfűi CasaNetWork Ingatlaniroda kiadásra kínálja a Budapest IX. kerületben ...

Kiadó lakás

Budapest IX. ker

József Attila lakótelepen, a Napfény utcában, első emeleti, két különnyíló ...

Hasonló lakás hirdetések

Kiadó lakás

Budapest IX. ker

A Martfűi CasaNetWork Ingatlaniroda kiadásra kínálja a Budapest IX. kerületben ...

Kiadó lakás

Budapest IX. ker

József Attila lakótelepen, a Napfény utcában, első emeleti, két különnyíló ...