Kiadó lakás Székesfehérvár 345 000 Ft

Leírás

Székesfehérváron a belvárosban , a Budai út és Gyümölcs utca kereszteződésénél , kétszintes társasházban, magasföldszinti polgári téglalakás kiadó. A 2021-ben felújított, amerikai konyhás nappalit, a két fürdőszoba és WC helységeit járólap , a lakás szobáit és közlekedő részeit parketta borítja. A fűtést és melegvíz ellátást kondenzációs gázkazán biztosítja.
-A 119 m2-es, 4 szobás, bútorozott, gépesített lakás, egyedi kényelmet és hangulatot, biztosit. A külső szigetelésnek és modern nyílászároknak köszönhetően, nyáron és télen kellemes hőérzetet, a tágas helységek kiváló konfortérzetet ,nyugalmat biztosítanak.
-A 18,5 m2-es, belső udvarra és kertre néző teraszt, egy 4.5 m2-es üvegezett erkély ("télikert") köti össze a lakás belépőjével.
-Parkolási lehetőség az utcán , dohányzás és háziállat tartása a lakásban nem megengedett.
-Bérlési díj: 345.000 Ft/hó+rezsi .
- Bérléshez 2 hó kaució, közjegyzői szerződés, első havi bérleti díj .
- A lakás kialakításának köszönhetően, kiválóan alkalmas egy család lakhatására , szolgáltatói tevékenységre , irodai tevékenységre vagy szálláshelyként is.
-Szálláshelyként , diákok vagy alkalmazottak részére, a rendeltetésének megfelelő bútorozással, 5fő ( max. 8 fő) részére alkalmas, 2300 Ft/fő/nap+rezsi bérleti díjért .
Bérlési idő minimum 1 év. Azonnal költözhető.

Lakás részletei

Ár: 345 000 Ft/hónap
Méret: 120 négyzetméter
Azonosító: 11361275
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Ingatlan állapota: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Egész szobák: 4

Térkép