Eladó családi ház Abaújkér 15 500 000 Ft

Leírás

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye Abaújkér községében eladóvá vált egy 76,75 m2 hasznos alapterületű, háromféle fűtési lehetőséggel épített (gáz, cserépkályhák, napelem), 2 bejáratos, 2 garázsos, gyümölcsfákkal ültetett kádár kocka típusú családi ház festői panorámával.
Az ingatlan 1970-es években épült, részben felújított. Kertje rendezett, növényekkel, fákkal gazdagon ültetett. Kinti csapja és fúrt kútja is van. Összkomfortos: víz, csatorna, áram, gáz az ingatlanban elérhető. Közvetlen szomszédja csupán a ház háta mögött van. Szemben gyönyörűen látszanak a Zemplén-hegység hegyei.
Az ingatlanba lépve a klasszikus kádár kocka ismerhető fel. A középen húzódó folyosóról nyílik minden helyiség. Jobb oldalon két szobába, bal oldalon a fürdőszobába és a konyhába nyílik ajtó. A folyosó végén egy tároló-spajz található. A konyhából szintén egy tároló nyílik, ami egyben a padlásfeljáró is és innen jutunk át a ház háta mögött lévő garázsba. A szobák glettelve, festve lettek. A konyhában újonnan lett kiépítve újra a gerendás mennyezet. A fürdőszoba plafonig csempézett. A helyiségek részben burkoltak. A napelem rendszer szinte új.
A nyílászárók fából készültek. Ablakai redőnnyel szereltek.
Az ingatlanhoz két garázs tartozik. Az egyik közvetlenül az ingatlanból nyíló ajtón keresztül elérhető, a másik külön álló könnyű szerkezetes.
Fűtése háromféleképpen is megoldható. Házközponti cserépkályhák adják a meleget a fával fűtőknek, gázkonvektorok lettek beépítve a meleg fenntartásáért és napelem is rendelkezésre áll (bővítése szükséges) az árammal fűteni vágyók számára. Jelenleg a napelem bőven kiváltja az ingatlanban használt áramot.
Az M3 autópálya 10 km-re található. Ha nyugodt környezetre vágyik, de munkába járás szempontjából alkalmas települést keres, akkor Abaújkért csak ajánlani tudom Önnek. Miskolc és Kassa is fél óra alatt elérhető.
Az ingatlan CSOK-ra alkalmas!
Ha felkeltettem érdeklődését, nézzük meg együtt! +36709431018
Helyiséglista
Folyosó: 9,26 m2
Szoba 1: 20,16 m2
Szoba 2: 17,42 m2
Tároló-spajz: 4,34 m2
Fürdőszoba: 5,16 m2
Konyha-étkező: 13,02 m2
Tároló-padlás feljáró: 7,39 m2

Családi ház részletei

Ár: 15 500 000 Ft
Méret: 76 négyzetméter
Azonosító: 11319663
Irodai azonosító: 309282
Telek: 2000 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cserépkályha
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Garázs