Eladó családi ház Amerikai Egyesült Államok 199 000 000 Ft

Leírás

Remeteszőlősön igényes családi ház nagy terasszal eladó!

Patak partján, természeti környezetben, csendes utcában, 206 nm-es, újszerű családi ház eladó. A 750 nm-es, gyönyörűen parkosított telken dísznövények, bokrok, fák vannak ültetve. Grillező sarok, kiépített jakuzzi, kis faház, és egy 60 nm-es fedett, déli tájolású terasz teszi kellemessé az otthoni kikapcsolódást. Az egyállásos garázs kényelmes méretű, de az udvarban akár 4-5 gépkocsi is kényelmesen elfér.

Az ingatlan világos, hiszen a nagy thermo nyílászáróknak köszönhetően árad be a fény.

Az ingatlan beosztása: a földszinten a bejárat mellett található a garázs, tágas előtér szekrénnyel, valamint egy tároló. A két hálószoba érdekessége a nagy sarokablakos kialakítás. A szobák mellett található a fürdőszoba káddal, WC-vel, bidével, valamint az 56 nm-es amerikai-konyhás nappali. Gépesített konyhasziget nagy tárolókkal és egy átadópult választja el az étkezőt a konyhától. A nappaliban kandalló kialakítására is van lehetőség. Az emeletre érkezve egy tágas nappali található, melyből - kialakításának köszönhetően - egy háló is leválasztható. Itt található még egy nagy hálószoba gardróbbal, egy mosókonyha, ahol a ház gépészete van, valamint egy fürdő. Lehetőség van akár egy szauna beépítésére is. További extrák: központi porszívó, vízszűrő berendezés.

Ajánlom az ingatlant azoknak, akik kedvelik a természetet, a csendet, szívesen kirándulnak a Budai-hegységben, a Remete-szurdokban. Közelben: játszótér, Amerikai iskola, Nagyrét, gyermekvasút.

Buszjáratok: 63, 963.

Budapesti lakás beszámítása lehetséges.

Az alaprajz és az adatok tájékoztató jellegűek.

English:

Sophisticated family house with large terrace for sale in Remeteszőlős!

On the bank of a stream, in a quiet street, in a natural environment, 206 sqm, modern family house for sale. The 750 sqm beautifully landscaped plot is planted with ornamental plants, bushes and trees. Barbecue corner, built-in jacuzzi, small wooden house and a 60 sqm covered south-facing terrace make this home a pleasant place to relax. The one-car garage has a convenient size, but the yard can comfortably accommodate up to 4-5 cars.

The property is bright, thanks to the large thermal windows that allow light to flood in.

On the ground floor, next to the entrance, there is a garage, a spacious hallway with a cupboard and a storage room. The two bedrooms have a large corner window. Next to the bedrooms there is a bathroom with bath, toilet, bidet and a 56 sqm living room with American style kitchen. A fitted kitchen island with large storage and a transfer counter separate the dining room from the kitchen. There is also the possibility to build a fireplace in the living room. Upstairs, there is a spacious living room, which can be converted into a bedroom. There is also a large bedroom with a walk-in wardrobe, a laundry room with the house's appliances and a bathroom. There is also the possibility to install a sauna. Additional extras: central vacuum cleaner, water filtration system.

I recommend the property to those who like nature, silence, hiking in the Buda hills, in the Remete gorge. Nearby: playground, American school, Nagyrét, children's railway.

Bus lines: 63, 963.

Budapest apartment can be included.

The floor plan and data are for information only.

Családi ház részletei

Ár: 199 000 000 Ft
Méret: 206 négyzetméter
Azonosító: 11298932
Irodai azonosító: 360651121-182
Telek: 750 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Komfort fokozat: Dupla komfort
Kor: 11-20 éves
Egész szobák: 5

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Padlás
  • Pince
  • Terasz