Eladó családi ház Baj 74 900 000 Ft

Leírás

Komárom-Esztergom Vármegyében, Tatától 2 kilométerre található BAJ- SZŐLŐHEGYEN eladó 3 szintes, örök panorámával rendelkező  ház.  
Nyugodt környék, csend, jó levegő, madárcsicsergés , csodás panoráma jellemzi BAJ- Szőlőhegyet.
A Lux Home Ingatlaniroda Baj kínálatából 183300545 számon eladó Baj, birtok jellemzői:Az ingatlan kisebb birtoknak mondható. Besorolása Zártkert -1755 nm-en helyezkedik el, 180 nm 3 szintes ház.-Az ingatlan elrendezése:   Földszinten található egy hatalmas borospince, egy konyha - nappali ,  fürdőszoba, egy nagy szoba és hozzá még egy fürdőszoba. -Első emeleten kettő szoba, egy konyha , és egy gyönyörűen felújított teljesen új fürdőszoba-Második emeleten pedig kettő szoba, egy főzőfülke és kettő fürdőszoba lett kialakítva. -Minden szinten kettő bejárat van, így akár kiadásra is alkalmas, vagy összeköltöző családoknak is ideális választás.-Az ingatlan folyamatos felújításon esett át. Minden szinten új biztonsági záras bejárati ajtók vannak, új minőségi nyílászárók .- A ház külső szigetelése is megtörtént, a tető szerkezete és a cserép is újszerű- A házban villany fűtés és fás tüzelésű kályha adja a meleget, a melegvízet villanybojler biztosítja.- Nappali és éjszakai áram is be van vezetve , illetve az áram ellátás is bővítve lett.- A kertben fúrt kút található, a szennyvíz elvezetés emésztővel megoldott. - a körbekerített csodás telken látszik a minőségi munka eredménye. Gondosan ápolták a kertben lévő növényeket, fákat amely tavasszal csodás látványt nyújt az örök panoráma mellett.A ház felújításánál gondosan figyeltek a minőségi anyagok beszerzésére, a bútorok szintén magas minőségűek amik megbeszélés alapján részben maradhatnak. 
A ház előtt egy hatalmas elkerített parkoló van , ahol található egy külön kis épület, pl szerszámostárolónak, majd egy nagy kapun belépve jutunk be a kertbe. Nagyon sok mindent tudnék még írni erről a csodás házról, de ezt látni kell. 
Amennyiben a Lux Home Ingatlaniroda által kínált hirdetés felkeltette az érdeklődésed, keress bizalommal! Kollégáim díjmentes és bankfüggetlen hitelügyintézéssel állnak rendelkezésedre.Lux Home - Számolj velünk

Családi ház részletei

Ár: 74 900 000 Ft
Méret: 180 négyzetméter
Azonosító: 11335604
Irodai azonosító: 182501011
Telek: 1755 négyzetméter
Ingatlan állapota: Újszerű
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Villany
Fűtés módja: Villany
Komfort fokozat: Összkomfort
Bútorozott: Bútorozott
Egész szobák: 6

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Baj

LEHETŐSÉGEK TÁRHELYE, AKÁR TÖBB GENERÁCIÓ SZÁMÁRA IS! A Baji Szőlőhegy ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Baj

LEHETŐSÉGEK TÁRHELYE, AKÁR TÖBB GENERÁCIÓ SZÁMÁRA IS! A Baji Szőlőhegy ...