Eladó családi ház Bakonycsernye 32 900 000 Ft

Leírás

Bakonycsernye településén, 64 négyzetméteres, két szobás családi ház vált eladóvá, több, kívülről megközelíthető tárolóval, illetve nyári konyhával!

Az tégla építésű, cirkó fűtéssel rendelkező ház 1970-ben épült, egy 867 négyzetméteres, összközműves, örökpanorámás kilátást nyújtó telekre.

Elosztása az alábbi:

- Szoba
- Szoba
- Konyha+étkező+főzőfülke
- Fürdőszoba
- WC
- Előszoba
- Kazánház
- Három darab, kívülről megközelíthető tároló (5,35, 6,05, 4,12 négyzetméter)
- Nyári konyha

2020 óta megtörtént az épület külső hőszigetelése, a nyílászárók cseréje, továbbá az elektromos hálózat részleges felújítása. A jelenlegi tulajdonos műhelynek rendezte be, s akként is használta a nyári konyhát. Némi ráfordítással ideális nyári konyha lehet, de igény szerinti korszerűsítéssel a műhelyként funkcionálást továbbra is ki tudja szolgálni. A kertben számos, termő gyümölcsfa, szép virágok, továbbá hálózatról működtetett kerti csap is található.

A közelben bolt, két óvoda, illetve egy iskola is lelhető. Veszprém, illetve Székesfehérvár, forgalomtól függően, harminc-negyven perc autóúttal megtehető.

Bakonycsernye települése a csendes, pihenni vágyó célközönség megszólítója. Aki ezt az életérzést keresi, ezt garantáltan megtalálja, továbbá betelhetetlen látványban részesít a kert végéből látszódó panoráma. A több tárolóból, illetve a műhelyként is funkcionáló nyári konyhából kiindulva, akár vállalkozás számára is megfelelő választás lehet.

További kérdések, de akár megtekintési szándékkal is, kérem keressen bizalommal

Referencia szám: HZ029599-NOK

Családi ház részletei

Ár: 32 900 000 Ft
Méret: 63 négyzetméter
Azonosító: 11348916
Irodai azonosító: HZ029599-4580173
Telek: 867 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyedi
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Kor: 50 évesnél régebbi
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 2

Térkép