Eladó családi ház Bakonyjákó 22 000 000 Ft

Leírás

VESZPRÉM MEGYÉBEN FELÚJÍTANDÓ INGATLANT KERESŐK FIGYELMÉBE ajánlom a következő Bakonyjákói ingatlant.
Elhelyezkedését tekintve szerencsés, hegyvidéki meseszép, nyugodt környezetben fekszik, a Bitva-patak völgyében ez az ELADÓ félig felújított parasztház, melynek belső hasznos területe 97 m2, ami 3 és fél szobát, előteret, fürdőszobát , nappalit, és konyhát foglal magába,a ház végében nyári konyhával, illetve fedett terasszal.
1950-es építésű.
Falazata vegyes: tégla és kő.
Közművek közül a gáz kivételével minden rendelkezésre áll, gázcsonk a ház előtt.
A villanyhálózat teljesítménye 32A.
Fűtése jelenleg fafűtéssel, kályhával megoldott, a melegvizet villanybojler adja.a konyhai tűzhely gázpalackról üzemel.
Cseréptetős, nyílászárói fából vannak.
Tetőszerkezete ép, nincs megsüllyedve.
Egy kis fantáziával, a belső terek modernizálásával, gépészete újragondolásával, könnyedén kialakítható belőle egy teljesértékű csodás családi otthon, sőt, a rendelkezésre álló telekméret további lehetőségeket rejt magában!
1952 m2-es telek tartozik hozzá, ami akár saját bio gazdálkodásra, állattartásra, de akár beépítésre is alkalmas! Amennyiben a helyi hész engedélyezi, akár egy nyeles telek kialakításával a beépítettlen terület tovább értékesíthető.
Bakonyjákó Farkasgyepű után, Pápától 15 km-re, Veszprémtől 40 perc autóútra gyönyörű táji környezetben fekszik. a 83-as főút mellett.
Ideális környezet nyugalmat kereső családoknak, akik felújítandó ingatlant keresnek!
Plusz info/mellécash: Ez év június elején elindul az új állami otthonfelújítási program, amelynek keretében a 1990-ig megépült családi és ikerházakat is lehet korszerűsíteni 6 millió forintos vissza nem térítendő támogatás és kamatmentes hitel segítségével.
A támogatott felújítási elemek közé tartoznak a szigeteléssel, fűtéskorszerűsítéssel, nyílászáró cserével és használati melegvízkorszerűsítéssel kapcsolatos munkálatok. A felújítás eredményeként 30 százalékos energiamegtakarítást kell elérnie az ingatlannak, amit a beruházás előtt és után készített energiatanúsítvánnyal kell majd igazolni.
Jöjjön, és nézzük meg együtt!

Családi ház részletei

Ár: 22 000 000 Ft
Méret: 97 négyzetméter
Azonosító: 11374123
Irodai azonosító: 314816
Cím: Rákóczi Ferenc utca
Telek: 1952 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyéb
Komfort fokozat: Komfort
Egész szobák: 4