Eladó családi ház Balatonakali 109 000 000 Ft

Leírás

Eladó Balatonakaliban újonnan parcellázott területen egy új építésű ikerház fele, csendes utcában.

Vadkörte utca 1. bruttó 97 nm, nettó lakható terület hivatalosan 87 nm, 3 hálószoba, amerikaikonyhás nappali, 2 fürdőszoba, erkély, és hatalmas terasz, medence.

A 2022-ben, 30-as téglából épült házban elektromos padlófűtés van, melynek átalánya 8 ezer forint havonta. A teljes rezsi 30 ezer forint. A délnyugati fekvésű ház szigetelt, és klimatizált, a konyha csúcsminőségű gépekkel felszerelt. Minden beépített bútor a vételár részét képezi, a további bútorok megbeszélés kérdése.

A kertben fúrt kút van, öntözőrendszer, a gyepszőnyeg 2 hete lett letekerve. Az intim medence a forró nyári napokban kedvelt színtere a kerti partiknak. A fedett teraszon lehetőség van sütögetésre, és pihenésre.

A lokáció nagyon jó, a Balaton 200 méterre található, a közelben van bevásárlási lehetőség, óvoda, iskola. Ajánlom befektetésre, vagy családoknak, akik szeretik a Balatont, a friss levegőt, nyugalmat és a csendet. A közelben remek kirándulóhelyek vannak, Tihany közelsége is rendkívül vonzó. Keszthely 50 kilométerre található. A teraszról kis balatoni panoráma is elénk tárul.

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, kérem keressen bizalommal.

Az ingatlan első megtekintési napja: 2023. szeptember 24. vasárnap

Ingatlanirodánk teljeskörű hitelügyintézést biztosít.

Családi ház részletei

Ár: 109 000 000 Ft
Méret: 97 négyzetméter
Azonosító: 11359244
Irodai azonosító: 305342
Cím: Vadkörte
Telek: 400 négyzetméter
Ingatlan állapota: Kitűnő
Jelleg: ikerház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Villany
Fűtés módja: Villany
Komfort fokozat: Összkomfort
Kor: Új építésű
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Terasz