Eladó családi ház Balatonberény 220 000 000 Ft

Leírás

Balatonberény szőlőhegyén, egy zsákutca végén, a város zajától távol, mintha egy arborétumban lennénk, eladó ez a csodálatosan szép, panorámás, minden igényt kielégítő, pár éve épült ház. A ház erkélyeiről és a teraszról lenyűgöző kilátás nyílik a Keszthelyi-öbölre. Balatoni házként természetesen a borospince is adott, és hogy a gasztronómiai élvezetekért se kelljen a pincétől távol menni, egy nyárikonyha is kialakításra került a fedett pinceteraszon.

A házhoz 5900 nm-es, gyönyörűen karbantartott birtok tartozik, de igény esetén további több hektár egybefüggő terület is vásárolható hozzá.

A házról természetesen virtuális bemutató is készült, melyet a hirdetéseinkhez lehetőség szerint mellékelünk, de ha nem találnád, akkor szólj, szívesen elküldjük neked!
Ha érdeklődsz a házról, akkor egy előzetes beszélgetés után összekötünk annak tulajdonosával.

https://my.matterport.com/show/?m=zBEa35Jj7gT

A ház Balatonberénytől és Balatonkeresztúrtól pár percnyi autóútra helyezkedik el, megközelítése minden évszakban probléma nélkül megoldott.
A háromszintes ház minden szintjén külön fürdőszoba és wc van, ráadásul az alsó és a felső két szintre külön bejáraton is bejuthatunk, így a lehetőség adott 3 különálló apartman kialakítására.

Az alsó szinten nagy, teraszkapcsolatos nappali, konyha, háló, fürdő/wc és egy nagy tároló (itt kapott helyet a ház gépészete) van.
A középső szintre akár a belső lépcsőn is felmehetünk, de az utcaszintről is beléphetünk egy külön bejáraton. Itt egy további gyönyörű, erkélykapcsolatos, panorámás háló, nagy fürdő, külön wc, és egy kis gardrób található.
A felső szinten egy nagyobb előtér, és két háló van, melyből a nagyobb szintén erkélykapcsolatos, és innen tárul elénk a ház legszebb panorámája.

A ház teljes lakóterülete 164 nm, falazata porotherm, 6 cm-es szigeteléssel.
A ház teljes területén padlófütés üzemel, melyet egy központi elektromos kazán (éjszakai árammal) lát el meleggel. Az alsó szinten távoli, applikációval szabályozható a fűtés. Szintén az alsó szinten találjuk a cserépkályhát, mely otthonos meleget biztosít a téli napokon.

A ház belső hangulata
Itt ami fának látszik, az fa; bambusz, mogyoró, lilaakác, tölgy és kőris. A belső lépcső szintén kőrisfa. A bútorok többsége egyedi, ide tervezett, minőségi darab, ezek nyilván igény szerint maradhatnak. A világítás szintén említést érdemel, hiszen átgondolt, hangulatos lámpákat találunk mindenhol, a mi kedvencünk a lépcső hangulatvilágítása.

A birtok
Látszik, hogy a külső tér kialakításánál cél volt, hogy minél több időt lehessen a szabadban tölteni, élvezve a csodás kilátást, a jó levegőt és a természet közelségét. A ház alsó szintje előtt egy nagy terasz lehet a család kedvenc helye, melyet pergola véd a melegtől. Innen pár lépés - melyből néhányat egy nagyon egyedi, fagerendákból kialakított lépcsőn teszünk meg - a borospince terasza. A 6x3-as boropince fedett “folytatása” a végén nyitott rész, mely egy árammal, vízzel ellátott teljes értékű nyári konyhát is rejt - tippünk szerint itt történnek majd a legjobb kerti összejövetelek.
Egészen egyedi hangulata van annak, amikor a naplemente “benéz” ebbe a nyárikonyhába, ahol már érződik a vacsora illata, a pincéből pedig válogathat a házigazda az illő borok között…

A gyerekeknek - kicsiknek, nagyobbaknak egyaránt - a móka helye a saját, teljesen sík játszópálya.

A birtokon még úgy 40 gyümölcsfa, akácos is található, és ha ez nem lenne elég, akkor akár további több egybefüggő hektárral is bővíthető.

A kertben öntözőrendszer van kialakítva, mely a saját fúrt kútról kapja a vizet. A birtokon belül több autó parkolására is van hely, a fő parkoló elektromos kapuval nyílik.

Családi ház részletei

Ár: 220 000 000 Ft
Méret: 164 négyzetméter
Azonosító: 11370697
Irodai azonosító: 314320
Cím: Szőlőhegy
Telek: 5900 négyzetméter
Ingatlan állapota: Kitűnő
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Villany
Fűtés módja: Villany
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 6
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Terasz

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Balatonberény

Eladó két generációs családi ház! Eladó Balatonberényben egy 231m2-es ...

Eladó családi ház

Balatonberény

Balatonberény központhoz közeli részén hangulatos, vintage ház eladó, ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Balatonberény

Eladó két generációs családi ház! Eladó Balatonberényben egy 231m2-es ...

Eladó családi ház

Balatonberény

Balatonberény központhoz közeli részén hangulatos, vintage ház eladó, ...