Eladó családi ház Balatonfenyves 129 000 000 Ft

Leírás

Közvetlen vízparti, felújított nyaraló eladó Balatonfenyvesen!



30 méterre a Balatontól, saját stéggel rendelkező, teljesen felújított ikerházfél eladó. Az emeletről gyönyörű panoráma nyílik Szigligetre és a Badacsonyra. Az ingatlan az utolsó utcában helyezkedik el, ezért mindig csendes, a szomszédoktól a kert is teljesen szeparált. A ház teljeskörű felújításon esett át, új a gépészet, a vízvezetékek, a szennyvízcsövek, az elektromos vezetékek és új a tető is. A falak szigeteltek, új a kerítés és a teraszfedés.



Az ingatlan beosztása:



A földszinten 16 m2-es fedett terasz, nappali, konyha, fürdőszoba, kamra, szerszámos kamra. Az emeleten két szoba található fürdővel, panorámás erkéllyel. A tetőtérben egylégterű, klímával felszerelt nagy szoba található.



További extrák:

- minden szobában hűtő-fűtő Fischer klíma,

- olasz és spanyol kerámia burkolatok,

- az erkély vízálló és időjárásálló finn Thermowood faburkolatú

- gáz a telken van.



Balatonfenyves, Budapestről végig autópályán másfél óra alatt elérhető. Remek programlehetőségek vannak a közelben, a Kis-Balaton látogatóközpont 20 perc, Keszthely Festetics kastély 25 perc, a déli part legjobb borászatai 15–30 perc, Szigliget és a Szentgyörgy–hegy 50 perc alatt elérhetők.



Az alaprajz és az adatok tájékoztató jellegűek.



English:



Directly on the waterfront, renovated holiday home for sale in Balatonfenyves!

30 meters from Lake Balaton, fully renovated semi-detached house for sale with private dock. From the first floor there is a beautiful panorama of Szigliget and Badacsony. The property is located in the last street, so it is always quiet, the garden is completely separated from the neighbours. The house has undergone a complete renovation with new plumbing, new appliances, new water pipes, new sewage pipes, new electrical wiring and a new roof. The walls are insulated, the fence is new and the terrace is covered.

Property layout:

On the ground floor 16 sqm covered terrace, living room, kitchen, bathroom, pantry, tool room. Upstairs there are two bedrooms with bathroom, panoramic balcony. In the attic there is a large room with air conditioning.



Additional extras:

- air conditioning in all rooms,

- Italian and Spanish ceramic tiles,

- the balcony is covered with waterproof Finnish Thermowood,

- gas is on the plot.



Balatonfenyves, accessible from Budapest by motorway in one and a half hour. Great activities nearby, Kis-Balaton Visitor Centre 20 minutes, Keszthely Festetics Castle 25 minutes, the best wineries of the south coast 15-30 minutes, Szigliget and Szentgyörgy Hill 50 minutes.

The floor plan and data are for information only.



 





 


Családi ház részletei

Ár: 129 000 000 Ft
Méret: 104 négyzetméter
Azonosító: 11360021
Irodai azonosító: 360651121-242
Telek: 243 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújított
Jelleg: ikerház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyéb
Komfort fokozat: Luxus komfort
Elhelyezkedés: Panorámás
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Padlás
  • Pince
  • Terasz