Eladó családi ház Balatonfűzfő 145 000 000 Ft

Leírás

A LIDO HOME BALATONALMÁDI INGATLANIRODA eladásra kínálja ezt a maximális gondossággal felújított, 160 m2-es, 6 szobás családi házat Balatonfűzfőn, pazar panorámával a Balatonra. A ház KULCSRAKÉSZEN, TELJES FELSZERELTSÉGGEL ÉS BÚTOROZOTTAN ELADÓ, MELY A VÉTELÁR RÉSZÉT KÉPEZI.

Főúttól távol, csendes környezetben a domboldalon, saroktelken helyezkedik el, melynek mérete 421 m2. A gondozott, parkosított udvarban jacuzzi, grillezésre kialakított hangulatos pihenő, illetve egy kinti zuhany is található. A szuterén szinten található finn szauna az udvarra nyílik.

Új burkolataival a ház megkapta jelenlegi modern stílusát s egyben polgári hangulatát, a terek újragondolásával tágas, kényelmes életteret alakítottak ki tulajdonosai. Emellett az ingatlan 2020-ban teljes műszaki felújításon és elektromos kapacitásbővítésen is átesett.

Déli fekvésű, fényárban úszó otthon. Ízlésesen berendezett, stílusában vintage és modern elemek egyaránt fellelhetők. A háromszintes épületben egy vendégszoba, két nappali és három hálószoba található, utóbbiakhoz külön-külön fürdőszoba és mosdó: duplakomfort.

Szuterén szint: szauna, vendégszoba, háztartási helyiség (nyári konyha), fürdőszoba (mosókonyha) vendégmosdóval.

Földszint: 34 m2-en kialakított amerikai konyhás nappali, két hálószoba, egy káddal felszerelt fürdőszoba illemhellyel. A nappaliból lépünk ki a 24 m2-es teraszra, melynek árnyékolása napvitorlákkal megoldott. A terasz kanapéin pihenve és az étkezőasztalnál is csodálhatjuk a Balatoni naplementét.

Tetőtér: 30 m-es nappali, tágas hálószoba, zuhanyzó és mosdó. A gyönyörű kilátás egy 3 m2-es loggiáról élvezhető: balatoni és egyben tájpanoráma, hogy az élmény még teljesebb legyen.

A ház tégla falazatú, hőszigetelt (12 cm), műanyag nyílászárókkal rendelkezik. Fűtését elektromos padlófűtés és egy elegáns antik cserépkályha biztosítja, a meleg vizet pedig két db 120 l-es villanybojler. Falai mindenütt fehérre festve, emiatt rendkívül világos. Burkolatai a szobákban laminált padló, a fürdőszobákban majolika járólap. A földszinti nappaliban és a tetőtéri hálóban egy-egy klíma is található, melyek kialakítása során ennek bővítést is előkészítették. Az emeletre kinti lépcsőn jutunk fel.

A minden igénynek, évszaknak megfelelően kialakított és felszerelt ingatlant ajánlom otthonteremtésre vagy nyaralónak egyaránt.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeim bármelyikén.

Lido Home - Ingatlanok egy életen át!

Családi ház részletei

Ár: 145 000 000 Ft
Méret: 160 négyzetméter
Azonosító: 11395690
Irodai azonosító: 182900640
Telek: 421 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyéb
Fűtés módja: Vegyes
Komfort fokozat: Dupla komfort
Kor: 21-50 éves
Egész szobák: 6

Egyéb jellemzők

  • Csatorna

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Balatonfűzfő

HANGULATOS VILLA ÉPÜLET BALATONFŰZFŐN, SZÉP KILÁTÁSSAL, BALATONI RÉSZPANORÁMÁVAL ...

Eladó családi ház

Balatonfűzfő

A Balaton északi partján, Balatonfűzfő-Tobruk városrészében kínálok ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Balatonfűzfő

HANGULATOS VILLA ÉPÜLET BALATONFŰZFŐN, SZÉP KILÁTÁSSAL, BALATONI RÉSZPANORÁMÁVAL ...

Eladó családi ház

Balatonfűzfő

A Balaton északi partján, Balatonfűzfő-Tobruk városrészében kínálok ...