Eladó családi ház Balatonkenese-Balatonakarattya 162 000 000 Ft

Leírás

A balatonkenesei LIDO HOME megvételre kínál egy egyedi kialakítású, a Balaton-Felvidék és Makovecz stílusjegyeit ötvöző kényelmes házat Balatonakarattyán!

Az épület a tulajdoni lapon hétvégi ház megjelölésű. Csendes, forgalommentes utcában helyezkedik el, ahonnan gyalogosan a legközelebbi strand 12 perc alatt elérhető.

A telek területe 1434 m2, téglalap alakú, részben sík és részben lejtős, körbekerített. A közlekedő felületek térkővel borítottak, a gondozott kertben gyümölcsfák és szőlő található. A pince bejárata mellett egy épített bográcsozó és grillező hely vár minket. Az utca felőli kapuál három autó számára elegendő beállóhely van..

Az épület a telek közepén levő lejtős területre épült, így az utca felőli földszinten kapott helyet a gyönyörű pince egy borozó előtérrel és egy nagy raktárral. Felette a tulajdonképpeni földszint, amelynek központi része a tágas nappali-étkező-konyha mellett egy háló, egy fürdő és egy külön wc található. A beépített konyha gépesített. A nappali méretes üvegajtókkal kapcsolódik a kerthez, ennek köszönhetően nagyon világos. Szemet gyönyörködtető a csodálatos formájú méregzöld cserépkályha a nappali közepén.

A vörösfenyőből készített tetőszerkezet és nyílászárók meghatározó hangulatelemei a háznak.

Az emeleten 3 hálószoba, fürdő és külön wc kaptak helyet. Az itt lévő napozóterasz BALATONI PANORÁMÁVAL rendelkezik. A ház egész nap körbenapozott, csodálatos naplementével.

Az épület szerkezeti, műszaki jellemzői:

- építés éve: 1996

- hőszigetelt tégla falazat

- a szintek között vasbeton födém

- faszerkezetű, hőszigetelt nyílászárók

- közművek: víz, csatorna, villany, gáz

- fűtésrendszer: Beretta gázkazán biztosítja a fűtést és a meleg vizet, a hőleadók radiátorok. Kiegészítésként a hangulatos, működő cserépkályha a nappaliban.

Pince 63 m2, földszint 66, emelet 50 m2.

A kert fenti sík részén található egy 25 m2-es különálló kis faház, amelyben jelenleg egy kis fürdőszoba és egy kis konyha található, felújítás után egy hasznos kis vendégházzá alakítható.

Ha felkeltette érdeklődését a hirdetésem, előzetes telefonos egyeztetés után tekintse meg személyesen is ezt a szép panorámás házat!

LIDO HOME - INGATLANOK EGY ÉLETEN ÁT!

Családi ház részletei

Ár: 162 000 000 Ft
Méret: 178 négyzetméter
Azonosító: 11412772
Irodai azonosító: 240047561
Telek: 1434 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Komfort fokozat: Összkomfort
Kor: 21-50 éves
Egész szobák: 5

Egyéb jellemzők

  • Csatorna

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Balatonkenese-Balatonakarattya

Eladó egyedi családi ház Balatonakarattyán!A CasaNetWork Balatonalmádi ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Balatonkenese-Balatonakarattya

Eladó egyedi családi ház Balatonakarattyán!A CasaNetWork Balatonalmádi ...