Eladó családi ház Balatonkenese-Balatonakarattya 189 000 000 Ft

Leírás

ELADÓ a Balaton-parttól 350m-re, ősfás környezetben, csendes mellékutcában egy 2022-ben, kimagasló minőségben teljes körűen felújított, csodálatos ház.

Budai Nagy Antal utca, az összeközműves telek mérete 550 nm, a ház 130 nm, emeleti terasz 30 nm, nagy, részben fedett teraszok 100 nm. Az alsó szint 70 nm, az emelet 63 nm, a ház bruttó 133 nm.

A ház belsőépítésszel együttműködve került mindenre kiterjedően megvalósításra, külsőleg és belsőleg ötvözve az minimál stílusú antracit és szürke árnyalatokat a természetes fa burkolatokkal és borításokkal, első rangú építészeti és enteriőr tervezői munkával, aminek eredménye egy kifogástalan esztétikai megjelenésű, ám funkcionalitását tekintve praktikus és megalkuvásmentes ingatlan.

Köszönhetően a délnyugati fekvésnek, a ház nagyon világos, valamint a medence teljes mértékben intim, belátástól védett.

A felújítás óta még nem lakott, teljesen új ingatlanban nappali + 4 hálószoba, 2 fürdőszoba és külön WC, valamint az egyik hálóban gyerekek számára kialakított „miniháló” galéria található. Külsőleg dryvit szigetelt, belülről szigetelt korcolt tető, 3 rétegű műanyag antracit/fehér nyílászárók, elektromos antracit alu redőnyök, szúnyogháló került beépítésre.
Fűtés/Hűtés: gáz kondenzációs cirkó, padlófűtés és design radiátor hőleadókkal, valamint 2 db klíma.

Az egyedileg gyártott beépített bútorok a vételár részét képezik. A gépesített konyhában Bosch készülék kerültek beépítésre (hűtőszekrény, mikró, sütő, kerámia főzőlap), valamint Klarsetin szénmagos design elszívó. Minőségi spanyol csempék, valamint az emeleti hálókban Kaindl padló burkolat található. Az egyedi és a belső design-hoz kiválóan illeszkedő energiatakarékos ledes fényforrások biztosítják a minden időszakhoz megfelelő belső és külső világítást.
Az egyedi bútorok mellett szintén formatervezett ács munka, az emeleteket összekötő belső lépcső és a közel 30 nm-es emeleti napozóterasz is. A terasz korlát és a kerítés lézervágott lemezeit szintén formatervező alakította ki, egyedi tervek alapján, amely motívum visszaköszön az épület több pontján.

Az 550 nm-es parkosított kertet kertépítő mérnök tervezte és kivitelezte, melyben automata öntözőrendszer, gyepszőnyeg, örökzöldek és díszkert található. A telket körben, szinte erdő hatást keltő óriási fák határolják, melyek gondoskodnak a kellemes klímáról, erdei házikó hatást keltenek, de e napsütést nem gátolják. A kertben egy 7x4m-es automatizált medence található, ellenáramoltató, geotermikus fűtés, automata szolár redőny extrákkal, így a medence akár márciustól, novemberig használható.
A medence és a ház geometriája elsőrangú. A ház nappali – konyha étkező szintje egy 3 m-es terasz ajtón keresztül nyílik egybe a közel 60 nm-es vörösfenyő burkolatú, részben fedett terasszal, melynek kert felőli meghosszabbítása a medence. A medencerészt és a kert további részeit snow-white gabion fal választja el, amelyhez hasonló a nyári konyha kialakítása is.

A ház utcafrontján a kertkapu mellett 2 gépjármű számára található külön-külön elektromos kapuval ellátott gépkocsibeálló. A kert másik felében egy jelenleg műfűvel borított 25nm-es beton alap épült, kialakítva az infrastrukturális feltételeit (elektromosság, víz, csatorna) egy vendégháznak, tárolónak, műhelynek, kültéri szaunának, műteremnek, vagy ezek kombinálásának. A kert megvilágításáról fali és álló ledes kerti lámpák gondoskodnak. A kertben nyári konyha is helyet kapott.

Az ingatlan azonnal költözhető, és akár a teljes bútorzattal is megvásárolható. (Dublino bútorok).

A megközelíthetősége remek, Budapest 45 perc alatt elérhető. Minden karnyújtásnyira található, óvoda, iskola, bevásárlási lehetőségek.

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, kérem keressen bizalommal.

Ingatlanirodánk teljeskörű hitelügyintézést biztosít.

Családi ház részletei

Ár: 189 000 000 Ft
Méret: 186 négyzetméter
Azonosító: 11359214
Irodai azonosító: 301576
Cím: Budai Nagy Antal
Telek: 550 négyzetméter
Ingatlan állapota: Kitűnő
Jelleg: ikerház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 5

Egyéb jellemzők

  • Terasz