Eladó családi ház Balatonkeresztúr 144 000 000 Ft

Leírás

Balatonkeresztúr csendes utcájában eladó ez az éppen elkészült, prémium minőségben és tartalommal kivitelezett ízléses családi ház.

Mielőtt a házról írnánk, essék szó a kivitelezőről, mert egy újépítésű háznál fontos, hogy kitől vesszük azt, hiszen ez a biztosíték a minőségre. Nos, a kivitelező évtizedek óta a régió építőiparának meghatározó szereplője, így biztos lehet benne a vevő, hogy megfelelő minőséget fog kapni. Emellett a ház mellett két másik is épült ugyanezen kivitelező által, egyikben már jó ideje boldogan, problémák nélkül laknak is.
A házról természetesen virtuális bemutató is készült, melyet lehetőség szerint a hirdetéseinkhez mellékelünk, de ha nem találnád, szólj, szívesen elküldjük! Ha érdeklődsz a ház iránt, akkor egy előzetes beszélgetés után összekötünk a tulajdonossal, aki személyesen fogja bemutatni neked azt.

https://my.matterport.com/show/?m=bApfg25bLpN

A 454 nm-es telken épült, 130 nm-es összterületű ház lakóterülete 99 nm, a garázs 18 nm, a fedett terasz pedig 13 nm. A házban 3 hálószoba található, melynek egyikéhez saját zuhanyzós fürdőszoba/wc is kialakításra került.
A nappali egy légtérben, de mégis ötletesen, külön határolva található a konyhával, melyhez egy kamra is csatlakozik.

A nagyobb - előszobából nyíló - fürdőszobát káddal szerelték, és szintén az előszobából nyílik a külön wc is.

A nagy, fedett teraszra a bejáraton kívül a nappali nagy, elhúzható, üveges teraszajtaján is ki lehet jutni, így az nyári időszakban az élettér szerves része lehet.
A ház fűtését hőszivattyú, míg a hűtését központi fancoil klímák látják el, és ahhoz, hogy az áramszámla alacsony maradjon, az 5kw-os, szaldós napelemrendszer járul hozzá. A fűtést minden helyiségben padlófűtés végzi. A meleg benntartását segíti a falazat 15 cm-es grafit-, és a födém 30 cm-es üveggyapot szigetelése.
A ház gyakorlatilag kész van, a bútorok, lámpák hiányoznak, de ezek nyilván a majdani tulajdonos ízlésére lesznek bízva. A ház általános minősége, az anyagok, a gépek, mind-mind magasan a megszokott szint felett vannak, így a jövendőbeli tulajdonos egy nagy igényes házat tudhat majd magáénak.
Felszerelések, extrák:
- Rehau nyílászárók
- extra minőségű belső ajtók
- elektromos redőnyök
- szúnyogháló
- Elektromos Hörmann garázsajtó
- riasztó- és kamerarendszer
- kaputelefon kamerával
- öntözőrendszer
- automata kertkapu
- automata, kulcs nélküli bejárati ajtó

Céges vásárlás esetén az 5%-os áfa visszaigényelhető!

Családi ház részletei

Ár: 144 000 000 Ft
Méret: 130 négyzetméter
Azonosító: 11370698
Irodai azonosító: 314319
Cím: Petőfi
Telek: 454 négyzetméter
Ingatlan állapota: Kitűnő
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Komfort fokozat: Összkomfort
Kor: Új építésű
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Terasz