Eladó családi ház Biatorbágy 199 000 000 Ft

Leírás

GYÖNYÖRŰ PANORÁMÁS CSALÁDI HÁZ
A biatorbágyi tavakra néző, 6 szobás , 360 nm-es magas igényeket kielégítő családi ház, jakuzzival, garázzsal 199 M Ft-ért eladó.

AKÁR KÉT GENERÁCIÓNAK IS:, külön bejáratú , önálló komfortos alsó és felső szint.

A FÖLDSZINTEN található a 4 állásos garázs mely 70 nm nagyságú. Ezen a szinten a tervek szerint rekreációs helységek kaptak helyet 110 nm-en.: konditerem, biliárd szoba, szauna, vendégtér. A helység jelenleg válaszfal nélküli, nagy belmagasságú, ablakozott és teraszajtós, így bármely funkcióra szabadon alakítható. Két generáció esetén tökéletes , önálló, külön bejáratú lakás alakítható itt ki. Vállalkozásra is tökéletes lehet.

A FELSŐ SZINTEN található elegáns, 180 nm-es N+ 3 (vagy 4 ) szobás, déli tájolású lakás. Az igen tágas, napfényes, 66 nm-es amerikai konyhás nappali nagy nyílászárókkal, és 70 nm terasszal, és pompás kilátással rendelkezik. A környék gyönyörű természeti adottságait, a tavak panorámáját, a kristálytiszta levegőt, a csendes nyugodt környezet mind élvezhetjük innen.
A hálószobák tágasak és praktikus elrendezésűek: 2 db hálószoba saját fürdőszobával és gardóbbal, 1db hálószoba saját fürdőszobával rendelkezik, 1 dolgozó szoba biztosított az otthoni munkához- ami könnyen további hálószobává alakítható. Továbbá vendég mosdó, háztartási helyiség, még egy fürdőszoba és kamra is található itt.

A legjobb besorolású 8 légkamrás ablakok , emelő- toló ajtók, elektromos redőny, 20 cm vastagságú szigetelés eredménye a kiváló energetikai besorolás.
Az épületben kamera rendszer és riasztók kerültek kiépítésre.
A burkolatok magas kategóriás Travertin burkolatok a barna és bézs árnyalataiban.A kerítés és lábazatok mediterrán stílusban Ürömi kő borítással készülnek el.
A kert ideális méretű, mely a szomszédoktól jól elszeparált, végig napsütéses, sőt panorámás.
Az épület környezetbeillő, nem hivalkodó, mégis magas igényeknek megfelelő.
Két fűtésmód került kiépítésre: Hőszivattyú és gáz cirkó kazán. ( tetszólegesen váltiztatható )
Az ingatlan 1-2 hónapon belül költözhető.

Gyalogtávolságra minden megtalálható: iskola, óvoda, üzletek szolgáltatások. Kiváló kirándulóhelyek indulnak innen és a nemrég átadott egyik legszebb kerékpárút is.

Ajánlom az ingatlant gyermekes családoknak, hiszen a vásárláshoz CSOK, ILLETÉKMENTESSÉG és ÁFAVISSZATÉRÍTÉS is kapcsolódhat.
Ajánlom azoknak is, akik szeretik a csendes kényelmes, minden komforttal bíró tágas otthont, a kétgenerációs megoldást vagy a " vállalkozz otthon " előnyeit.

Várom érdeklődését!

Családi ház részletei

Ár: 199 000 000 Ft
Méret: 360 négyzetméter
Azonosító: 11081739
Irodai azonosító: 289889
Cím: Rákóczi utca
Telek: 800 négyzetméter
Ingatlan állapota: Kitűnő
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Luxus komfort
Kor: Új építésű
Egész szobák: 6

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Terasz

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Biatorbágy

Biatorbágy legjobb központi modern részén CSOK, ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK, ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Biatorbágy

Biatorbágy legjobb központi modern részén CSOK, ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK, ...