Eladó családi ház Budaörs 42 900 000 Ft

Leírás

Budaörs óvárosában, központi részen, eladóvá vált egy eldugott, csendes, 2 szobás 52 nm-es, teraszos, déli fekvésű házrész, mely belső kertre néz.

Az épülethez a Budapesti útról nyílik pár lépcsővel a feljárat. Zöld udvaron keresztül jutunk el a kisebb házrészhez, melynek közvetlen bejárata a teraszon keresztül közelíthető meg.

A tágas előszobához közvetlenül az étkező kapcsolódik. Innen, téglaburkolattal kirakott boltíves nyílás vezet a kisebb terü konyhába, mely L alakban praktikusan bútorozott. Az étkezőből nyílik az egyik, parkettával burkolt szoba, nyugat felé néző nyílászáróval.

A főbejárattal szemben található a másik szoba, mely déli fekvésű, kertre néző ablakával kellemes, igencsak világos. Itt a falba süllyesztett fülkét bepolcozta a tulajdonos.
A közlekedőből nyílik a fürdőszoba is, melyben kényelmesen elfér minden.

A lakást ajánlom egyedülállóknak, pároknak, fiatalnak és az idősebb korosztálynak is.

Műszaki tartalom:
A ház 1882-ben épült vegyes falazattal. A fagerendás födém jó állapotban van. A tetőre kívülről lehet létrán keresztül feljutni. Pince is tartozik az ingatlanhoz.

Jelenleg a lakás lakható, felújítást igényel. A fűtést gáz cirkó és radiátorok biztosítják. Az ablakok eredeti fa nyílászárók. A melegvíz ellátást átfolyós melegítő adja.
A padlózat tömör fa parketta, melyet érdemes majd felújítani.
Közös költség nincs, a fűtés átalány 15.0000 Ft.
Környék:
Kellemes, családi házas övezet, autós- és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető. Pár perc sétányira közlekednek a 240, 188, 40B, 88, 140 -es buszok, melyekkel Budapest belváros, Kelenföld, Széll Kálmán tér is könnyedén megközelíthető.
Az infrastruktúra kiváló.

Finanszírozás:
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Családi ház részletei

Ár: 42 900 000 Ft
Méret: 52 négyzetméter
Azonosító: 11260746
Irodai azonosító: 303539
Telek: 540 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújítandó
Jelleg: házrész
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Terasz

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Budaörs

Budaörs Kamaraerdőn csendes mellékutcában eladó 300m2-es telken 2 különálló ...

Eladó családi ház

Budaörs

BUDAÖRSÖN ÓFALUBAN, 50 NM-ES FELÚJÍTOTT CSALÁDI HÁZ ELADÓ. HÁZ: ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Budaörs

Budaörs Kamaraerdőn csendes mellékutcában eladó 300m2-es telken 2 különálló ...

Eladó családi ház

Budaörs

BUDAÖRSÖN ÓFALUBAN, 50 NM-ES FELÚJÍTOTT CSALÁDI HÁZ ELADÓ. HÁZ: ...