Eladó családi ház Budapest XI. ker, Péterhegy, 225 000 000 Ft

Leírás

Eladó a 11. kerületben, Péterhegy csendes utcájában egy 180 nm-es, belülről 2022-ben TELJES KÖRŰEN, MAGAS MINŐSÉGBEN ÉS RENDKÍVÜLI IGÉNYESSÉGGEL, EGYEDI STíLUSBAN FELÚJíTOTT 180 nm-es ikerház fél.
A földszinten található egy dolgozó szoba vagy vendégszoba, külön nyíló fürdővel, wc-vel, egy előtér, illetve egy, akár 2 autó számára is parkolási lehetőséget biztosító 25 nm-es fűthető garázs, hőszigetelt garázskapuval sok távirányítóval, valamint Hikvision kaputelefon és kamerarendszerrel összekapcsolva, amiket applikációval, okostelefonról is lehet vezérelni. Az elektromos autótöltőhöz 3 fázis lett kialakítva, valamint a gépészet is a garázsban kapott helyet. Itt került beüzemelésre a kondenzációs gázkazán is. A használati melegvíztartály fűtését a gázkazán végzi, de van lehetőség elektromos melegítésre is átkapcsolni. A garázs mellett egy kültéri, fedett gépkocsibeálló is lehetőséget nyújt a parkolásra.
Az 1. szinten kapott helyet a nappali, valamint egyben a konyha és az étkező, mely kifejezetten tágas és otthonos életteret biztosít a szerencsés leendő tulajdonosnak. A konyhát rendkívüli igényességgel tervezték meg és alakították ki. Nagy méretű, egyedileg készített konyhabútor BOSCH és WHIRLPOOL felső kategóriás beépített konyhagépekkel, továbbá egy KONYHASZIGET borhűtővel, ahol a konyhai előkészítés és az étkezések egyaránt lebonyolíthatók. A konyhapult, a hátfal és az ablakpárkányok strapabíró SILESTONE prémium kompozit kvarc márványból készültek. A konyhával egy helyiségben van az étkezőrész is, ami helyet adhat NAGYOBB LÉTSZÁMÚ CSALÁDI ÉS BARÁTI ÖSSZEJÖVETELEK számára is. Továbbá ezen a szinten is található egy mosdó wc-vel. A nappaliból a hatalmas teraszajtón keresztül nyíló 8 nm-es ERKÉLYRŐL is csodálhatjuk a gondosan karbantartott, intim kertet és a panorámát. A nappali kényelmét a NOVO HOME-nál egyedi méretre készített ADA márkájú kanapé biztosítja, ami ágynemű tartós és vendégággyá is alakítható. Vele szemben egy bioetanolos dizájn kandalló gondoskodik a meghitt hangulatról.
A 2. szinten kaptak helyet a hálószobák és egy fürdőszoba, valamint külön wc. A szobák elosztása és mérete nagyon ideális. Minden szoba KÜLÖN NYÍLÓ, világos és klímával felszerelt.
A kb. 24 nm hasznos területtel rendelkező padlásszint is beépíthető, már a radiátor- és vízkiállást is előkészítették a felújítás során.
Az emeleti szintekről kifejezetten jó PANORÁMA nyílik a Budai-hegyekre és a Gellért hegyre.
A felújítás során a teljes villamos és fűtési rendszer mellett az összes csatornát és vízcsövet, vízórát, gázórát, villanyórát kicserélték.

Az alábbi extrákkal történt meg a felújítás a teljesség igénye nélkül:

• Nyílászárók beépített szúnyoghálóval, a legjobb Becker redőnymotorral szerelt elektromos, feltolás-gátlós biztonsági aluredőnnyel, amik fali kapcsolóval és telefonról (vagy okosóráról) is vezérelhetők, programozhatók.
• Az ablakok prémium német VEKA 82 profilú, 7 légkamrás, 3 rétegű üveggel, extra biztonságos kiemelés gátlós vasalat, dupla acélmerevítéssel és háromszoros gumitömítéssel. Belül biztonsági fólia van az ablakokon, ami 100% UV védelmet is biztosít.
• A nappaliban 4,2 méter széles 2 irányban nyíló emelő-toló (nincs küszöb!) prémium ablak, amit majdnem 2 méter szélesre ki lehet tárni.
• A prémium festésű PORTA ROYAL Savoy belső ajtók automata küszöbbel és a dolgozó szoba cilinder zárbetéttel zárható.
• Központi vízlágyító rendszer (BWT márkájú AQA Perla Bio 75 Bluetooth-os + App vízfogyasztási kimutatásokkal), aminek köszönhetően a háztartási gépekhez és a fürdőszobákba kizárólag lágyított víz megy, ami meghosszabbítja a gépek és szaniterek élettartamát, valamint nem keletkezik vízkőlerakódás, így minden vizes rész rendkívül könnyen takarítható
• A konyhában beépített BWT AQUABOY ivóvízszűrő található a mosogató alatt
• Melegvíz cirkulációs kör programozható okosrelével, így a melegvízre nem kell várni egyik fürdőszobában sem.
• Hikvision okos kaputelefon- és kamerarendszer mindkét szinten kezelőpanellel (több hetes rögzítéssel)
• 3 fázisú ipari áram
• Kismegszakítók és FI relék külön a földszinten és az emeleten
• Tartalék internetkapcsolat automatikusan átkapcsoló routerrel (Telekom és Vodafone) az okos eszközök állandó internetelérése érdekében
• TP-Link DECO Mesh WiFi hálózat minden szinten – mindenhol kiváló internetlefedettség az egész házban, de minden szobában be van húzva a kábel TV és kábeles internet is
• Rengeteg konnektor a házon belül és a házon kívül is, teraszon, kertben
• Minőségi, modern és időtálló burkolatok minden helyiségben
• Külön alternatív kapcsolók a terasz és kerti világításnak
• A fürdőszobákban RAVAK és Villeroy&Bock szaniterek, szekrények és termomix csaptelepek találhatók és a vízhálózat fürdőszobánkként elzárható.
• Kertben medence előkészítés (áram, ivóvíz, lágyított hideg és melegvíz az aknában)
• Kerti sziklakút, terasz falikút, kerticsap és öntözőrendszer előkészítés
• Fúrt kút telefonról is vezérelhető/programozható szivattyúval
• Daikin klímarendszer hűtésre és fűtésre is, 2db kültéri és 5 beltéri egységgel (a padlásszobában csak előkészítés) A nappaliban és konyhában prémium kategóriás applikációról is vezérelhető okosklímák (DAKIN EMURA)
• Computherm termosztát indítja a kazánt, applikációról vezérelhető
• A padlófűtés köröket szintenként lehet szabályozni.

Az ingatlan egy 400nm-es intim telken található. A földszinti dolgozószobából közvetlenül kiléphetünk a teraszra. A kertben helyet kapott egy pavilon sátor is, mely szépen kialakított térköves alapot kapott. A 200nm-es hangulatos saját kert nagyszerűen kihasználható és ideális méretű, alacsony karbantartási igényű növényekből lett kialakítva.
Az infrastruktúra és közlekedés kifogástalan. A 150,150B,250,251,251A,153,251E,941-es buszok megállói követlenül az utca elején (1 percre), a Kelenföldi pályaudvar (4-es metró) 5 perc távolságra található busszal és autóval. Innen kb. 10-15 perc alatt a Belvárosba érhetünk. A környéken óvoda és iskola is sétatávra található.
Kifejezetten ajánlom azoknak ezt a tágas, HANGULATOS OTTHONT, akiknek fontos a Belváros könnyű elérhetősége és a zöldövezet által nyújtott előnyök együttes jelenléte.

Ár: 225 M Ft

Családi ház részletei

Ár: 225 000 000 Ft
Méret: 180 négyzetméter
Azonosító: 11391041
Városrész: Péterhegy
Telek: 400 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: ikerház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Szintek száma: 3 szint
Egész szobák: 5

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Budapest XI. ker

P21104 XI. PÉTERHEGYEN 2016-BAN ÉPÜLT KÉTLAKÁSOS CSALÁDI HÁZ ELADÓ ...

Eladó családi ház

Budapest XI. ker, Spanyolrét

XI. kerület, Budaörs határán, csendes kertvárosi környezetben, eladóvá ...

Eladó családi ház

Budapest XI. ker

KOMPAKT PROJEKT/ N+4 SZOBA HAMAROSAN KÖLTÖZHETŐ MAGAS MŰSZAKI TARTALMÚ ...

Eladó családi ház

Budapest XI. ker

KOMPAKT PROJEKT// HAMAROSAN KÖLTÖZHETŐ MAGAS MŰSZAKI TARTALMÚ IKERHÁZ ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Budapest XI. ker

P21104 XI. PÉTERHEGYEN 2016-BAN ÉPÜLT KÉTLAKÁSOS CSALÁDI HÁZ ELADÓ ...

Eladó családi ház

Budapest XI. ker, Spanyolrét

XI. kerület, Budaörs határán, csendes kertvárosi környezetben, eladóvá ...

Eladó családi ház

Budapest XI. ker

KOMPAKT PROJEKT/ N+4 SZOBA HAMAROSAN KÖLTÖZHETŐ MAGAS MŰSZAKI TARTALMÚ ...

Eladó családi ház

Budapest XI. ker

KOMPAKT PROJEKT// HAMAROSAN KÖLTÖZHETŐ MAGAS MŰSZAKI TARTALMÚ IKERHÁZ ...