Eladó családi ház Budapest XI. ker 509 000 000 Ft

Leírás

LUXUSMINIMÁL HOUSE: KÉTLAKÁSOS CSALÁDI HÁZ MEDENCÉVEL

Madárhegy középső részén, szép csendes utcában, igényes, modern 6 szobás , 312 nm-es KÉTGENERÁCIÓS családi ház KÜLSŐ MEDENCÉVEL 509 M Ft-ért eladó.
A nemrég épült ingatlan a legkorszerűbb anyagokból, magas minőségi színvonalon készült el. Két külön bejáraton közelíthető meg a két önálló lakás, de könnyen egybe is nyitható épületen belül.
A FÖLDSZINTI LAKÁS N+1 szobás, a hálószoba saját ( zuhanyzós) fürdőszobával rendelkezik, tágas, gardróbozott, és erkélyes. A bejáratnál vendég mosdó is biztosított. Az amerikai konyhás nappali (D-i tájolás ) egy hatalmas térben van, minden irányból négyméretű nyílászárókkal, így egész nap szép világos, napfényes. A konyha magasan gépsített, letisztult modern stílusban.
A 36 nm-es teraszra kilépve bőven van hely vendégeknek, és egy nagyobb család kényelmes tartózkodására is. Gyönyörű , elvehetetlen Madárhegyi panorámát élvezhetünk innen.
Pár lépcsőnyire a hőszivattyúval fűthető MEDENCE helyezkedik el. Igazi élmény a tökéletes kert is: gondozott füvesítés, jó ízléssel beültetett örökzöldek, virágok és mediterrán ritkaságok.

A FELSŐ SZINTI LAKÁS N+2 szobás, itt már az ágyból is panorámát láthatunk. Fiatalos amerikai konyhás nappali étkezőterasszal,(18 nm ) , zuhanyzós fürdőszoba, külön wc. Az előtér is esztétikai élmény, melyet a tulajdonosok jó ízléssel alakítottak ki.

Az ALSÓ SZINT szintén fantáziadús: Madárhegyen borospincét szinte sehol nem találunk, de itt igen! Aprólékosan megtervezett, igen kellemes tartózkodási helye lett a háznak ( 18 nm ). Egy vendég /hobbyszoba ( 24 nm ) kapott még itt helyet mely nagy teraszajtóval a kert felé nyílik. Mosókonyha, mosdó, gépészet, található még itt . A 45 nm -es garázs akár fitness-teremként is funkcionálhatna, mert teljes üvegfontos a eleületén szintén a kertre néz.
Az ingatlan padlófűtéses, a helységek légkondicionáltak, a burkolatok és szaniterek extra minőségűek. Napelem beszerelés nemrég készült el, így szinte nulla a rezsi.
Az ingatlan a legmagasabb igényeknek megfelelő, ha fontos a modern építészet, egyedi megjelenés, az átgondolt tervezés, a tágas terek, esztétikus lakókörnyezet. Pihenésre, kikapcsolódásra minden biztosított: a borospince, nagy teraszok, a medence, a szép kert, a panorámás erkélyek, a csend és jó levegő, és a tágas hálószobák.
Ha Madárhegy legszínvonalasabb részén szeretne egy tökéletes ingatlant vásárolni, várom hívását!

Családi ház részletei

Ár: 509 000 000 Ft
Méret: 312 négyzetméter
Azonosító: 11377350
Irodai azonosító: 315225
Cím: Zsázsa utca
Telek: 1000 négyzetméter
Ingatlan állapota: Kitűnő
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Dupla komfort
Egész szobák: 6

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Terasz

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Budapest XI. ker

Megvételre kínálok a 11. kerületi Sashegy déli lejtőjén egy 836 nm-es ...

Eladó családi ház

Budapest XI. ker

Befektetés Gazdagréten! Frekventált de mégis szép kertvárosias környezetben ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Budapest XI. ker

Megvételre kínálok a 11. kerületi Sashegy déli lejtőjén egy 836 nm-es ...

Eladó családi ház

Budapest XI. ker

Befektetés Gazdagréten! Frekventált de mégis szép kertvárosias környezetben ...