Eladó családi ház Budapest XVI. ker 48 000 000 Ft

Leírás

A XVI. ker. Rákosszentmihály városrészében, csendes, hangulatos utcában kínálunk megvételre egy 58 nm lakóterületű, kétszintes, cirkófűtéses, szigetelt házrészt önálló garázzsal, tárolókkal, fedett és fedetlen terasszal.

Az ingatlan az utcafronttól távol, a kert hátsó részében helyezkedik el. Bejárata az előtte elterülő fedetlen teraszról közelíthető meg. Az alsó szinten előszoba, amerikai konyhás nappali, zuhanykabinos fürdőszoba és egy praktikus tároló kapott helyet, a tetőtérben két egymásból nyíló szoba található.
A lakóépülethez L alakban hozzáépítve két tároló és egy tágas fedett terasz is tartozik. Az automata kapuval ellátott, tágas garázs a telek utcafronti részén került elhelyezésre.

Műszaki információ
Az ingatlan közepes állapotú, felújítása és a tetőtér beépítése 2008-ban történt. Ugyanekkor kapott 10 cm-es szigetelést a homlokzat is. Az alsó szint burkolata járólap, a tetőtérben laminált padló található. A fűtést és melegvíz-ellátást cirkókazán biztosítja.

Közlekedés
92-es, 92/a, 31-es, 130-as autóbusz

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi – biztonságos és körültekintő –kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti azadatkezelési tájékoztatót: fortiselit per adatvedelem

Családi ház részletei

Ár: 48 000 000 Ft
Méret: 58 négyzetméter
Azonosító: 11071453
Irodai azonosító: 282191
Telek: 150 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: házrész
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Egész szobák: 2
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Terasz

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Budapest XVI. ker

Eladó Rákosszentmihály szívében otthonos amerikai konyhás házrészEladásra ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Budapest XVI. ker

Eladó Rákosszentmihály szívében otthonos amerikai konyhás házrészEladásra ...