Eladó családi ház Budapest XVI. ker 550 000 000 Ft

Leírás



Lépjen be egy másik világba ebben a rendkívüli, modern 550 nm-es családi villába, amely egy 1442 nm-es területen található a XVI. kerület csendes és biztonságos környékén. Az épület a 2000-es évek elején épült, és azóta folyamatosan gondoskodnak róla, hogy mindig a legmagasabb szintű minőséget nyújtsa.



Ez a mediterrán villa egy olyan életstílust kínál, amely az elegancia és a nyugalom tökéletes egyensúlyában találkozik. Az épület modern és praktikus tervezése által magával ragad, miközben a funkcionalitás és a letisztultság jelen van minden részletben. Az otthonban található félátriumos elrendezés egyedi és stílusos.



Az épületen belül egy úszómedence található, amely lehetővé teszi, hogy bármikor élvezhesse a víz örömét. Az úszómedence előtt pedig egy csodálatos terasz terül el, ahol lazíthat és élvezheti a napfényt.



Az épületben található nappali, 4 hálószoba és 2 félszoba modern és elegánsan berendezettek, a kandalló pedig hangulatossá teszi a tereket. A villa teljesen bútorozott, minőségi készített bútorokkal, valamint stílusos spanyol burkolatokkal. Az emeletre egy gyönyörűen hajlított lépcsősor vezet, amely magával ragad a harmóniájával.



Az építés során kizárólag a legjobb minőségű anyagokat használták, beleértve a burkolatokat, nyílászárókat, szanitereket, klímát, riasztó- és kamerarendszert. Az ablakok műanyag fa hatásúak, hőszigeteléssel rendelkeznek, míg a fa bejárati ajtó stílust és biztonságot sugároz.

A fűtést egy új Viessmann gázcirkó biztosítja, padlófűtéssel a földszinten és radiátorokkal az emeleten.



Az épület alatt található három gépkocsi befogadására alkalmas garázs, további 3-4 autó pedig a zöld tetös lehajtó alatt parkolhat. Sőt, a garázsból egy kislift a kamrába vezet, így mindent egyszerűen szállíthat fel és le.



A kertben automata öntözőrendszer gondoskodik a növények és a kert állandó gondozásáról.

A villa részeként épített borospince címeres téglából készült, és mintegy 30 nm-es, ideális a borok tárolására és kóstolására.



A XVI. kerületből a belváros könnyen elérhető, akár tömegközlekedéssel, akár autóval. Több útvonalon keresztül mindössze 20 perc alatt elérheti Budapest központját.



Ez a luxusvilla igazi otthon és életérzés, mely magával ragadja Önt egy mediterrán álomvilágba. Ha az elegáns életmód és a minőség mellett dönt, ne habozzon és vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megtekinthesse ezt az egyedülálló ingatlant.





Szívügyünk az otthonod!

Egy ingatlannak mérete és ára van. Az otthon igazi értéke viszont felbecsülhetetlen - ezért az értékbecsléstől a birtokbaadásig végigkísérünk az ingatlan adásvétel folyamatán, hogy anyagi, jogi és érzelmi biztonságban legyél.



Turmezei Zsuzsa, 06-20-225-6124
turmezei.zsuzsa@gacsohaz.hu


Gacsó Ház Ingatlanközvetítő Kft.
INGATLAN HITEL BIZTOSÍTÁS

Irodáink:
1163 Budapest, Veres Péter út 39.

Családi ház részletei

Ár: 550 000 000 Ft
Méret: 550 négyzetméter
Azonosító: 11299958
Irodai azonosító: 360151088-455
Telek: 1442 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Dupla komfort
Kor: 21-50 éves
Egész szobák: 5
Fél szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Padlás
  • Pince
  • Terasz