Eladó családi ház Budapest XVII. ker 170 000 000 Ft

Leírás

Eladó a 17.kerületben csodaszép környezetben, három ház egy telken.
Három család számára is alkalmas parkkal rendelkező ingatlanunknak keresünk új gazdát. Mind a háromnak van külön bejárata, telekrésze, így ha nem akarnak, akkor nem is találkoznak. Két lakás - egyenként 91 nm van az egyik házban, s a mellette levő 50 nm házban még egy önálló otthont alakítottunk ki. Ez lehet vállalkozásra is alkalmas, hiszen még önálló kapubejárata és mérőórái is vannak. Lekerített telekrész is tartozik hozzá, ki- és bérbe is adható.

A Makovecz Iroda tervei alapján készített nagy házban a földszinten nagy nappali, ebédlő, konyha kandalló, dolgozó és háló szobák, gardrób vagy fitnesz szoba várja új gazdáját. Pár lépés csak az árnyas kerti asztal hintaággyal és van hozzá téli kert. Itt örökké madárcsiripelés van. (91nm)

A felső szintre árad a fény, hatalmas a nappali és a terasza se kicsi (12nm) , amelyről végtelen messzeségig ellátni, lett légyen a Gellértheggyel egy magasságban vagyunk. Tehát a panoráma verhetetlen. Ott is a konyha-étkező mellett 3 szoba van. Külön fürdővel, amelyben sarokkád van és mellékhelyiséggel. Teljesen különálló bejáraton lehet ide felmenni, és ha nem akarják, nem is látják a földszinten lakókat. Elektromos redőnyök és napellenző a teraszon teszi még kényelmesebbé az életet. ( 91nm)
Itt padlófűtés és klíma is van.

Van persze egy elég nagy garázs is, amelyhez még egy háztartási helyiség, kamra is csatlakozik. ( 36nm)

Teljesen különálló épületben található a 3. önálló ház. Sőt külön kapu-bejárattal is rendelkezik kerítéssel elválasztva, de persze ugyanazon a telken...Ebben a kisebb házban is van másfél szoba és nappali és konyha wc és fürdőszoba is ( 50 nm ) , és persze hozzá grillező és szép kert is. ( a kert 540 nm) Ez lehet akár vállalkozásra is alkalmas épületrész. A tetőtere ennek a kisháznak beépíthető, így könnyen 80nm lehet belőle. Most szigeteltük le, hamarosan festetjük.

Ami még pompás, hogy a reptér közel van, de még se szállnak a fejünk felett a repcsik. Meg az M0 is pár percre. Budapesten belül lehet élni, de olyan környezetben, mintha vidéken élnénk...
Mivel három ingatlan van , három gáz ár-támogatás is van hozzá. Van hűtő-fűtő klímánk és padlófűtés is az emeleten. A házak mindegyike 10cm-es szigetelést kapott. Nagyon jó környéken van, könnyen megközelíthető.
Természetesen ajánlatunk három az egyben érdemes.








For sale in the 17th district in a beautiful environment, three houses on one lot.
We are looking for a new owner for our property with a park suitable for three families. All three have separate entrances and plots, so if they don't want to, they don't even meet. There are two apartments - 91 sqm each in one house, and we created another independent home in the 50 sqm house next to it. It can also be suitable for business, as it even has an independent gate entrance and meters.
The living room, dining room, kitchen fireplace, working and sleeping rooms, wardrobe or fitness room await their new owner. Only a few steps away is the shady garden table with swing bed and a winter garden. There is forever birds chirping here. (91sqm)

Light pours into the upper level, the living room is huge and the terrace is not small (12 square meters), from which you can see endlessly, as we are at the same height as Gellért Hill. So the panorama is unbeatable. There are also 3 rooms next to the kitchen-dining room. With a separate bathroom with a corner bath and toilet. You can go up here through a completely separate entrance, and if you don't want to, you can't even see the people living on the ground floor. Electric shutters and awnings make life on the terrace even more comfortable. (91 sqm)
There is also underfloor heating and air conditioning.
The 3rd independent house is located in a completely separate building. In fact, it also has a separate entrance. This smaller house also has a room and a half, a living room, a kitchen, a toilet and a bathroom (50 sqm), and of course there is also a barbecue and a nice garden. (the garden is 540 sqm) This can even be a part of the building suitable for a business. The roof space of this small house can be incorporated, so it can easily be 80 square meters. We just insulated it, we will paint it soon.

What's even more wonderful is that the airport is close, but the drones aren't flying over our heads yet. And the M0 for a few minutes. You can live within Budapest, but in an environment as if we were living in the countryside...
Since there are three properties, there are also three gas price subsidies. We have air conditioning and underfloor heating upstairs. Each of the houses received 10 cm insulation. It is in a very good area, easily accessible.
Of course, our offer is worth three in one.

Családi ház részletei

Ár: 170 000 000 Ft
Méret: 232 négyzetméter
Azonosító: 11403033
Telek: 1200 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyedi
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 6
Fél szobák: 2
Nappalik: 3

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Melléképület
  • Terasz

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Budapest XVII. ker

Megvételre kínálunk a 17. kerület egyik legszebb részén, ...

Eladó családi ház

Budapest XVII. ker

Budapesten a 17. kerületben - új építésű - belső kétszintes családi ...

Eladó családi ház

Budapest XVII. ker

Eladó családi ház Rákoscsabán csendes, nyugodt környéken! Rákoscsabán, ...

Eladó családi ház

Budapest XVII. ker

XVII. kerületben, Rákoskeresztúr kertvárosi részén, téglaépítésű, ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Budapest XVII. ker

Megvételre kínálunk a 17. kerület egyik legszebb részén, ...

Eladó családi ház

Budapest XVII. ker

Budapesten a 17. kerületben - új építésű - belső kétszintes családi ...

Eladó családi ház

Budapest XVII. ker

Eladó családi ház Rákoscsabán csendes, nyugodt környéken! Rákoscsabán, ...

Eladó családi ház

Budapest XVII. ker

XVII. kerületben, Rákoskeresztúr kertvárosi részén, téglaépítésű, ...