Eladó családi ház Budapest XVII. ker 270 000 000 Ft

Leírás

XVII. KERÜLETBEN: STRÁZSAHEGY, IMPOZÁNS, MAGASAN FEKVŐ RÉSZÉN, ELADÓ EGY GONDOZOTT 1052 m²-ES TELKEN FEKVŐ, KÖRBEJÁRHATÓ, 2 GENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ.



A HÁZ JELLEMZŐI:

Az épület szigetelt 2 szintes családi ház, teljes szuterén szinttel. Fekvésének köszönhetően, körbe napozott, világos. A ház építésénél fontos szempont volt a tágas terek kialakítása, de egyben a praktikus elrendezés, illetve a minőségi kivitelezés.

Burkolatok szép állapotúak. Földszinten nagy hangsúlyt kapott a gránit burkolat, valamint a vele megegyező gránit konyhalap mindkét konyhában. A szobák laminált parkettásak, a többi helyiség járólappal burkolt. A földszinten inverteres klíma került felhelyezésre. A beépített bútorzat az ár részét képezi. A konyhákban tömör fa bútorzat, került kialakításra, ami Olaszországból érkezett. A ház riasztó és kamerarendszerrel felszerelt. A garázs ajtó automatán vezérelt.

A fűtést gázkazán biztosítja, padlófűtés és radiátorok segítségével. A meleg vízről egy 150 literes puffer tartály gondoskodik. A nyílászárók műanyagok, thermo üvegesek, valamint elektromos redőnnyel és szúnyoghálóval szereltek.

A kert füvesített, épített medence került kialakításra saját gépészeti teremmel.



ELRENDEZÉS:

1. lakásban tágas amerikai konyhás nappali, társalgó, szoba, közlekedő, kádas fürdőszoba és külön mellékhelyiség található.

2. lakásban 3 szoba, 2 kádas fürdőszoba, közlekedő, 2 erkély áll rendelkezésünkre.

A ház alatt teljes szuterén szint található, ahol 2 állásos garázs, biliárdterem és bár, valamint mosókonyha és gépészeti helyiség kapott helyet.





A KÖRNYÉK:

Rákoskert egyik csendes utcájában, jó infrastruktúrával rendelkező környezetben található. A környező épületek 2000-2010 környékén épültek, gondozottak. Az utcák rendkívül csendesek. Kiváló lakóközösség jellemzi! A közelben, iskola, óvoda, játszótér, orvosi rendelő, gyógyszertár, számos bevásárlási lehetőség.





FINANSZÍROZÁS:

Az ingatlan tehermentes, hitelre is megvásárolható. Bankfüggetlen tanácsadóink, az ország összes pénzintézete közül gyorsan és gördülékenyen találja meg az Önnek legmegfelelőbb konstrukciót, egyedi kedvezményekkel. A hitel közvetítés díjmentes.



IRÁNYÁR: 270 M FT

VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN!

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.

Családi ház részletei

Ár: 270 000 000 Ft
Méret: 407 négyzetméter
Azonosító: 11314423
Irodai azonosító: 16928
Telek: 1051 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Egyedi
Szintek száma: 1 szint
Egész szobák: 6

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Budapest XVII. ker

XVII. kerület, Rákoshegy - Helikopter lakóparkban - Egyszintes önálló ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Budapest XVII. ker

XVII. kerület, Rákoshegy - Helikopter lakóparkban - Egyszintes önálló ...