Eladó családi ház Budapest XVIII. ker 23 400 000 Ft

Leírás

Eladó a XVIII. kerületben, a Rendessy telepen egy 45 nm-es, 2 szobás, TELJES FELÚJÍTÁSRA, korszerűsítésre váró önálló épülettel rendelkező ingatlanrész, saját leválasztott udvarral, utcai gépkocsi beállóval.
Az ingatlan leírása: A lakóház egy három lakásos osztatlan, közös ingatlanon helyezkedik el, az utcafrontról a harmadik lakás. Az ingatlant leromlott állapotban van. A fedése cserép. Az épületben van egy szoba, egy félszoba, előszoba/konyha és fürdőszoba. A felújítás során lehet még a funkciókat módosítani, mert az épület adottsága ezt megengedi. Az épület telekhatárra épült, teljes hossza 13,5 m, Így minden helyiségnek van külön ablaka és délre tájoltak, közvetlen az udvarral van kapcsolata.
A teljes 141 m2 alapterületű ingatlanrész - kert és épület együtt - lehatárolt, nincs egymás előtt, egymás között átjárás, a hosszú utcafrontból adódóan olyan, mint egy sorház köztes ingatlanja, kétoldalt a szomszédok gk beállója található meg, ami kerítéssel le van határolva.
Finanszírozás: A lakás készpénzzel és banki támogatással is megvásárolható. Használati megosztással rendelkezik. Befektetésnek is kiváló lehetőség. Vidéki, Pest közeli ingatlant, nyaralót értékegyeztetéssel beszámítunk max. 20 M ft. értékben.
Parkolás: Saját udvarrészen kialakított autóbeállással rendelkezik közvetlen az utcáról akár 2 db autó is.
Műszaki: A lakás fűtése elektromos berendezéssel lehetséges. Klíma is segíti a fűtést, de a klíma berendezés nem része a vételárnak. A fürdőben villanybojlert helyeztek el. Egyedi mérőórákkal rendelkezik (víz, villany). Gázvezeték a tulajdonostársaknak bevezetésre került, onnan lehet igény szerint kiszolgálni.
Környék, közlekedés: Kertvárosi környezetben található, a kerület egyik fejlődő, megújuló részét képezi az Üllői út 300 m-es környezetében. Kispest és Pest-Szentlőrinc határán található, kiváló közlekedéssel. A közelben villamos, busz, vonat közlekedik a Határút, Kőbánya Kispest irányában 10-15 perc utazással. Bevásárlási és szórakozási lehetőség, iskola, gyógyszertár is megtalálható.
Kérdés esetén keressen bizalommal a hét bármely napján!

Családi ház részletei

Ár: 23 400 000 Ft
Méret: 45 négyzetméter
Azonosító: 11420449
Cím: Fáy utca
Telek: 141 négyzetméter
Ingatlan állapota: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Egész szobák: 1
Fél szobák: 1