Eladó családi ház Bük 29 900 000 Ft

Leírás

Büktől 6 km-re, Tormásligeten, csendes környezetben 75 m2-es tégla építésű családi ház eladó. A lakóházban található egy amerikai-konyhás nappali, 2 hálószoba, egy fürdőszoba+wc és egy 15 m2-es pince.
A ház felújítása során a teljes villany-, víz- és csatornahálózat cseréje megtörtént, a fürdőszoba új burkolatokat kapott. Kívülről sor került az épület hőszigetélésére, korszerű 10 cm-es nikecell hőszigeteléssel és a hálószobák fölötti födém is szigetelve lett, valamint új bejárati ajtó került beépítésre.
A ház fűtését gázkonvektorok biztosítják, és az ablakai is hőszigeteltek. Az épület ipari árammal ellátott.
Az ingatlan, körbekerített 1500 m2-es telken helyezkedik el. A kert gondozott, gyümölcsfákkal beültetett és egy ásott kút is található.
A településen jó a tömegközlekedés, a Sopron-Szombathely vasútvonalon helyezkedik el így az óránként közlekedő vonatokkal mindkét nagyváros könnyen és gyorsan elérhető (Szombathely 23 perc, Sopron 28 perc). Az ingatlan a vasútállomástól 3 perc sétára található, de mégis kellő távolságra, hogy a vonatok ne legyenek zavaróak.
Az osztrák határ mindössze 15-re található, így a napi ingázáshoz is ideális az elhelyezkedése.
A kiváló közbiztonsággal rendelkező település a falusi CSOK programban része, így annak igénylésére van lehetőség, valamint az ingatlanra a CSOK+ hitelprogramban a garantált 3%-os támogatott hitel is igénybe vehető és a kettő akár igény szint kombinálható. A 4%-os vagyonszerzési illetéket nem kell megfizetni.
Az ingatlan azonnal birtokba vehető a kifizetést követően.

Családi ház részletei

Ár: 29 900 000 Ft
Méret: 75 négyzetméter
Azonosító: 11382107
Cím: Büktől 6 km-re felújított családi ház kedvező áron eladó
Telek: 1500 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Konvektoros
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz