Eladó családi ház Bükkszék 64 000 000 Ft

Leírás

Bükkszék - csodás ház "egybőröndös" költözéssel
Teljes felszereltséggel, berendezve várja Önt és családját ez a kitűnő állapotú, remek ház! Egy bőröndnyi személyes holmival már meg is van a költözés.
A nagy nappali, a sok hálószoba és fürdőszoba, a pincében a tároló helyiség alkalmassá teszi, hogy egy nagyobb család otthona vagy nyaralója legyen. Élhető, kellemes terek, minőségi anyaghasználat jellemzi az egész házat. A kényelemhez és az otthonos hangulathoz a bútorok is nagyban hozzájárulnak.
A falakon dryvit, a tetőn cellulóz szigetelés van. A nappaliból nyílik egy kémény, amire könnyedén csatlakoztatható fatüzelésű kandalló.
A tetőtér erkélyéről csodás örökpanorámában gyönyörködhetünk, a földszinti terasz a gondozott, hangulatos kertre nyílik. A domboldalon lévő, lépcsőzetes kertben lévő pergolából is messze ellátni.
Az ingatlan nyugodt, csendes utcában van, közel a buszmegállóhoz. Lakóingatlanként van bejegyezve, de eddig, a 2000-ben történt komplett felújítás óta, ritkán lakott nyaralóként használták - megőrizte állagát.

Főbb jellemzők:
120nm lakótér + 60nm szuterén (itt is van lakószoba)
5 szoba (10,5nm, 9nm, 13nm, 13nm, 13nm),
nappali (28nm)
konyha, garázs, tároló helyiség
3 fürdőszoba wc-vel - szintenként 1
1 erkély, 1 nagy terasz
tégla falazat
cserép tető
műanyag és fa nyílászárók
fal- és tetőszigetelés
gázcirkó adja a fűtést és melegvizet
klímák
610nm díszkert
pergola, kerti sütögető
kocsibeálló

Bükkszék a Mátra és a Bükk lábánál, Egertől 20 km, Budapesttől 130km-re, a Tarna völgyében fekszik. A faluban orvosi rendelő, posta, óvoda, művelődésiház is van.
Méltán híres melegvizű fürdőjére, amit mi Salvus gyógyvízként ismerünk. Gyönyörű tájakon lehet itt kirándulni, a Parkerdő-üdülőerdő különleges növény- és állatvilággal várja a látogatókat.

Ha számít a véleményem, kedves Érdeklődő (esetleg mert már sok ingatlant láttam), ez a ház tényleg nagyon rendben van, újszerű, kényelmes és otthonos.
Ha tetszik Önnek ez az ingatlan, de szűkében van az anyagiaknak, hívjon bizalommal! 0%-s önerővel is lehetséges, hogy Öné legyen álmai otthona a támogatások és a hitelek segítségével. Hitelügyintézőnknek a lehetetlen nem létezik, de a csodákhoz kis türelmet kér :)
Ingatlan ügyekben hívjon bármikor, ha nem tudom felvenni, visszahívom:
Barlai Anita 0670 618 3536
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Családi ház részletei

Ár: 64 000 000 Ft
Méret: 160 négyzetméter
Azonosító: 11341075
Irodai azonosító: 485441
Erkély mérete: 6.00 négyzetméter
Telek: 610 négyzetméter
Ingatlan állapota: Kitűnő
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 6
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Melléképület
  • Pince
  • Terasz