Eladó családi ház Csókakő 79 800 000 Ft

Leírás

Csókakőn, festői környezetben, közel a település központjához és a várhoz, 1871 nm-es gyönyörű, ÖRÖKPANORÁMÁS telekre, 2000-ben épült, kétszintes, nappali + háromszobás+gardróbos, 232 nm hasznos lakóterű, D-i tájolású családi ház, NAGY TERASSZAL, a nappaliban KANDALLÓVAL, beépített KONYHAGÉPEKKEL, szép panorámával, ÁSOTT KÚTTAL eladó.

A házat az udvarról megközelítve, kis fedett belépőről léphetünk az előtérbe, melyből a tágas, galériás, amerikai stílusú konyha-étkező, illetve 3 hálószoba, gardróbhelyiség és fürdőszoba-mellékhelyiség közelíthető meg.
A nagy felületű ablakokkal rendelkező nappaliból a hatalmas fedett teraszra léphetünk, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a Bakonyra.
Egy másik közlekedőn keresztül az emeleti nappali közelíthető meg, ahonnan a 2. fürdőszoba érhető el. Ezen a szinten még lehetőség van a beépítetlen padlástér szobává alakítására is.

Az utcáról a gépkocsibehajtón át a pinceszinten keresztül is megközelíthető a ház. A pinceszinten egy borospince, nyári-konyha és mellékhelyiség található.

A ház beton sávalapra, Porotherm 38-as téglából épült, tégla válaszfalakkal, beton gerendás-beton béléstestes födémmel. A tetőtér 30-50 cm vastag kőzetgyapottal lett szigetelve. A tető Bramac cserép fedést kapott. A külső nyílászárók hőszigetelt üvegezésű műanyag nyílászárók, redőnnyel.
A fűtést elektromos infra mennyezeti fűtőpanelek, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja.

Átmeneti időszakban teljes mértékben, illetve fűtési idényben kiegészítésként is használható a nappaliban lévő kandalló, amely a komfortérzet növelése mellett látványelemként nagyszerű hangulatot teremt. A nappali egyéni kialakítású mennyezeti fa burkolattal.
A szobákban padlószőnyeg, a nappaliban és az étkezőben laminált padló és járólap kombinációja, míg a többi helyiségben járólap burkolat található.


Környék

Csendes, családi-házas övezet, központhoz, autóbuszmegállóhoz közel.

Megközelíthetőség

A telek elhelyezkedésének köszönhetően gépkocsival és tömegközlekedéssel is nagyon könnyen megközelíthető. A távolsági busz megállója 500 m-re található.




#örökpanoráma, #n+3, #gardrób, #kilátás, #nagy terasz

Családi ház részletei

Ár: 79 800 000 Ft
Méret: 232 négyzetméter
Azonosító: 11216167
Erkély mérete: 18.00 négyzetméter
Telek: 1871 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz