Eladó családi ház Dávod 7 900 000 Ft

Leírás

Dávodon, a sportpálya közelében, csendes, rendezett, szép házakkal beépült utcában, méretes, 1882m2-es, gazdálkodásra is alkalmas telken eladó egy 103m2-es, nappali + 4 hálószobás, kisebb szépítés, karbantartás után költözhető, remek fényviszonyú, dryvit hőszigetelt, új nyílászárókkal felszerelt családi ház, garázzsal, melléképülettel.

Az ingatlanban egy nappaliszoba, 4 hálószoba, egy fürdőszoba+wc, előszoba, és egy étkezős konyha helyiségek találhatóak. A lakótérhez kazánház, egy kamra, és egy tágas, több autónak is elegendő méretű garázs kapcsolódik. Elrendezése családosok számára is remek lehetőséget kínál.

Az ingatlanban korábban számos felújítás megtörtént. Többek között lecserélték a tetőzetet, az új tetőzet zsindelyfedést kapott, melynek nagyobb karbantartása a hetekben készült el. A nyílászárókat mind kicserélték, az ablakok műanyag, illetve fa hőszigetelő szerkezetek, a bejárati és beltéri ajtók jó minőségű, tömör fa nyílászárók. A helyiségekben korszerű lapradiátorokat szereltek fel. Megújult a burkolatok jelentős része is.
Sajnos az ingatlan ezt követően hosszabb ideig üresen állt, így a használat és a fűtés hiánya okán a beköltözés kisebb karbantartási, szépítési munkák után történhet meg a legkényelmesebben.

A ház fényviszonya kiváló, köszönhetően annak, hogy az ablakok többsége déli és nyugati irányba néz.

A ház fűtését vegyes tüzelésű kazán biztosítja, modern lapradiátorokon keresztül. A hatékonyságot az épület külső hőszigetelése is segíti. Gázfűtésre átállni lehetséges, gázszolgáltatás az utcából beköthető.

Az épület 1882m2-es telken áll, mely mérete okán nem csak szabadidős tevékenységre alkalmas, de gazdálkodás, állattartás céljára is remek helyszínt kínál. Gépkocsibeállás a garázson kívül is, több autó számára megoldott. Az épület mellé külső tároló is épült, mely nagy segítséget nyújthat a kerti szerszámok, használaton kívüli tárgyak tárolásában.

A környezet jó ellátottságú, Dávodon oktatási intézmények, orvosi ellátás, kisebb és nagyobb üzletek is elérhetőek. A közeli autóbuszmegálló Bajával és Moháccsal is közvetlen összeköttetést nyújt.

Az ingatlan irányára: 7,9 M Ft

Irányár: 7900000 Ft

Referencia szám: HZ081678

Családi ház részletei

Ár: 7 900 000 Ft
Méret: 103 négyzetméter
Azonosító: 11268782
Irodai azonosító: HZ081678-4445667
Telek: 1882 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Vegyes
Fűtés jellege: Egyedi
Komfort fokozat: Összkomfort
Kor: 50 évesnél régebbi
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 3
Fél szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Garázs

Térkép

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Dávod

Üzletnek és családi háznak is alkalmas ingatlan eladó! Jó állapotú, ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Dávod

Üzletnek és családi háznak is alkalmas ingatlan eladó! Jó állapotú, ...