Eladó családi ház Debrecen 11 000 000 Ft

Leírás

Szeretnénk bemutatni Önnek ezt az eladásra kínált ingatlant Debrecenben, a Biczó István-kert városrészben, a Pacikert utcában. Ez a tehermentes, használt ház egy 42 nm-es alapterületű épületből és egy 800 nm-es telekből áll. Fűtése fa-tüzelésű kályháról történik.

Az ingatlan három szobával és egy fürdőszobával rendelkezik. Ezen kívül három garázs férőhely is tartozik hozzá. A ház állapota átlagos, de a benne rejlő lehetőségek végtelenek, hiszen az építhető ingatlan típusa és lehetséges funkciója is változatos.

A környék csendes és biztonságos, így ideális választás lehet azoknak, akik nyugalomra vágynak.

A kertben található kerti tároló extra tárolóhelyet biztosít. Az autóval közlekedők számára számos parkolási lehetőség áll rendelkezésre a környéken, de a tömegközlekedést használók sem maradnak lehetőség nélkül, hiszen a közelben több buszmegálló is található.

Ha csendes, nyugodt környéken szeretne élni, akkor ez az ingatlan tökéletes választás lehet Önnek. Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk bármilyen kérdéssel vagy kéréssel.

Várjuk hívását!

Családi ház részletei

Ár: 11 000 000 Ft
Méret: 42 négyzetméter
Azonosító: 11422628
Telek: 800 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Egyéb
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz