Eladó családi ház Dejtár 42 000 000 Ft

Leírás

!! Magas műszaki tartalommal, kiemelkedő energiahatékonyságú, teljeskörűen felújított családi ház várja leendő tulajdonosát !!

Budapesttől bő 1 órás autóútra fekvő Dejtár településen eladásra kínálok egy 1384 m2-es telken elhelyezkedő 120 m2 alapterületű, 3 szobás családi házat, a hozzá tartozó 20 m2-es garázzsal.

Az ingatlan rendkívül jó elosztással rendelkezik. A bejárati ajtón belépve egyből egy nagy alapterületű, világos nappali fogad minket, ami kiváló helyszínt biztosít a családi együttléteknek. A nappaliból nyílik a 2 nagyobb és 1 kisebb alapterületű hálószoba, amelyek közül az utóbbi akár egy gardrób- vagy dolgozószobaként is kiválóan funkcionálhat. Az ingatlanon belül külön helységben található a fürdőszoba és a wc helysége. Kialakításra került a konyha mellett az élelmiszerek tárolására egy nagyméretű spejz, továbbá egy külön bejárattal rendelkező tároló is a kerti eszközök tárolására. Az épület a fentiek mellett egy nagyméretű, fedett terasszal is rendelkezik.
Az ingatlan eredetileg az 1980-as évek elején épült, azonban 2022-ben kívül-belül teljeskörű felújításon ment keresztül.

A korszerűsítés során kiemelt figyelmet kapott a megnövekedett rezsiköltségek miatt a megfelelő hőszigetelés kialakítására. Prémium minőségű Marshall nyílászárók kerültek beépítésre, megtörtént az épület 15 cm-es EPS-s lapokkal történő szigetelése és az aljzat 8 cm-es hőszigeteléssel történő ellátása.
A felújtás során teljesen új fűtési rendszer került kialakításra. A fűtést és a melegvizet a Bosch kondenzációs gázkazánja biztosítja radiátorokon és a padlófűtés csövein keresztül.

Környék:
Dejtár a Duna-Ipoly Nemzeti Park festőien szép területén helyezkedik el, közelében számos nagy kiterjedésű erdővel. A településtől mindössze 11 km-re található Balassagyarmat városa, ahol minden fontosabb közintézmény megtalálható.

Közlekedés:
A település a 2-es főút mellett helyezkedik el. Óránként indulnak a településről buszjáratok, továbbá a környéken történő munkavégzés esetén sok esetben céges külön buszok is rendelkezésre állnak a munkába járáshoz.

Ajánlás:
Ajánlom minden olyan vidéken letelepedni kívánó embernek, akik mellőzni szeretnék a felújítással járó fáradalmakat és egy alacsony rezsijű, magas műszaki tartalmú, kulcsrakész ingatlant keresnek a jövendőbeli otthonuknak.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését a hirdetés akkor keressen bizalommal!

Családi ház részletei

Ár: 42 000 000 Ft
Méret: 120 négyzetméter
Azonosító: 11246871
Ingatlan állapota: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Egész szobák: 3