Eladó családi ház Délegyháza 29 999 000 Ft

Leírás


ÁRCSÖKKENÉS!!!!

Délegyháza 1-es tónál eladó egy 45 m2-es vízparti ingatlan 218 m2-es telekkel. A ház Ytong tégla építésű és szigetelve van. 2021-ben felújítva. Összközműves telekre épült nyaralónak közvetlen lejárata van a tópartra. Belső elrendezése: előtér, konyha, étkező, nagy lakószoba amiből kialakítva a háló rész, zuhanyzós fürdőszoba, wc-vel és egy gardrób szoba. Nyílászárók fából, és műanyagból dupla üvegezéssel, redőnyökkel felszerelve. Tetőn zsindely fedés van. Melegvizet villany bojler szolgáltatja. Fűtése hűtő fűtő klímával és elektromos fűtő panellel lett megoldva. A telken belül még található kettő tároló is. Központhoz és tó parthoz közeli ingatlan kellemes kikapcsolódásra alkalmas.

Közelben Vasút állomás, buszmegálló, iskola, óvoda, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőség, üzletek találhatóak. Budapest több irányból is megközelíthető és kb. 30 perc alatt elérhető.

Az irodánk teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és Bank semleges hitel ügyintézőnk is igény szerint rendelkezésére áll.

Hívjon bizalommal akár hétvégén is!

Családi ház részletei

Ár: 29 999 000 Ft
Méret: 36 négyzetméter
Azonosító: 11168174
Irodai azonosító: 107003281
Telek: 218 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Villany
Komfort fokozat: Komfort
Egész szobák: 1