Eladó családi ház Dömsöd 26 500 000 Ft

Leírás

DÖMSÖDÖN 5 PERCRE A RÁCKEVEI (SOROKSÁRI)-DUNA PARTTÓL ÉS 1 PERCRE A DÖMSÖDI ÁRAPASZTÓ CSATORNÁTÓL ELADÓ EGY VEGYES FALAZATÚ 3 SZOBÁS, CSALÁDI HÁZ, 296 m2-s TELEKKEL!!!!

Központi de mégis csendes utcában eladóvá vált egy sarok telken elhelyezkedő 60 m2-s felújított paraszt ház, fedett terasszal, fedett kocsibeállóval, kutya kennellel, fa tárolóval, kerti fedett kiülővel.
A kertben teljes intimitásban élvezhetjük a nyári estéket vagy akár a téli hóesést. Közvetlen szomszéd jelenleg nincs csak az utca túl oldalán.
11 m2-s fedett, burkolt teraszról lépünk be az amerikai konyhás nappaliba , balról két külön nyíló szoba található, jobbról pedig kádas fürdő toalettel és még egy szoba.Szobákban laminált padló konyhában és fürdőben csempe burkolat.Nyílászárók fa tokos ,dupla üvegesek, melyek 2019 -ben kerültek beépítésre.Ugyan ebben az évben lett teljesen felújítva az ingatlan az előző tulajdonosok által.
2020-ban került be a rendelésre készült konyhabútor a gépesítéssel együtt mely benne foglaltatik az árban.
Fűtése elektromos , de van az egész házat kifűtő 1 éves kandalló is. Falai 40-60 cm vastagok a nyugati falat kivéve, amely tégla építésű és szigetelve van.
Közelben templom, Cba, posta, rendőrség, polgármesteri hivatal, további vásárlási lehetőségek, strand, sport pálya.
Tömegközlekedés tekintetében busz Budapest felé 40 percenkét jár 45-50 perces menetidővel. Megálló 5-8 perc kényelmes sétára az ingatlantól. Autóval 40-45 perc alatt jutunk Budapestre.
Dömsöd két községből, Dab és Dömsöd egyesítéséből jött létre 1939. január 1-én.Dömsöd nagyközség Pest vármegye délnyugati részén, a Ráckevei járásban. A községet nyugatról a Ráckevei-Duna határolja, emiatt a térség egyik meghatározó fürdő- és horgászparadicsomává nőtte ki magát, gyakran a „Stégek városaként” emlegetik.Dömsöd a Duna mellett található, Dél-Pest megyében, 5600 emberrel.
A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal! – Ingyenes CSOK, babaváró és hitelügyintézés
– Értékbecslés
– Energetikai tanúsítvány készítés
– Minden egy helyen az Ön kényelméért!!!
Eladás és vétel teljes körű ügyintézése.

Családi ház részletei

Ár: 26 500 000 Ft
Méret: 71 négyzetméter
Azonosító: 11373176
Irodai azonosító: HZ097571-4619290
Telek: 296 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Vegyes
Fűtés jellege: Villany
Fűtés módja: Villany
Komfort fokozat: Komfort
Kor: 50 évesnél régebbi
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Garázs

Térkép