Eladó családi ház Döröske 35 900 000 Ft

Leírás

Eladóvá vált a Döröskei tó közelségében egy teljes mértékben költségmentes, 2000-ben épült könnyűszerkezetes, 96,4m² hasznos alapterületű külterületi ingatlan. A ház egy körbekerített 1116m²-es telken fekszik, mely magába foglal egy kis erdőrészt is. A folyamatos karbantartás, gondoskodás tükrözi az állapotot, megközelítése egy felújított úton történik mely télen is könnyen járható, ezáltal az ingatlan lehetőségeivel együtt akár itt élésre is jó választás lehet.
Az ingatlan részei:
-tároló/pince
Földszint:
-terasz
-konyha/étkező/nappali egyben
-fürdő/WC
Tetőtér:
-2szoba
-WC
-közlekedő
A fűtésről egy cserépkályha, villanyradiátorok és hűtő-fűtő klímák gondoskodnak. Hőszigetelt fa nyílászárókkal szerelt, a közművek közül az áram(32A) és a víz került bevezetésre, a szennyvízgyűjtést egy 7m³ -es betonozott emésztő biztosítja.
Jogviszonyok rendezettek, tehermentes ingatlan!
Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken. Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Családi ház részletei

Ár: 35 900 000 Ft
Méret: 96 négyzetméter
Azonosító: 11356003
Erkély mérete: 27.00 négyzetméter
Telek: 1116 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Egyéb
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz