Eladó családi ház Dunaszekcső 51 500 000 Ft

Leírás

Dunaszekcsőn, közvetlen vízparti ingatlant ajánlok figyelmébe!
Ha kényelmes otthont szeretne baráti vagy családi társalgással a teraszon közvetlenül a Duna partján, akkor lehet, hogy a leendő ingatlanára talált. Az ingatlan egyedisége a Duna-part közelsége (15 m), egy ízlésesen kialakított ingatlannal plusz egy kellemes és jól kihasználható, ugyanakkor nem túl nagy kerttel és terasszal.

A ház csendes utcában található, az itt élőkön kívül nem fordulnak meg sokan. A község központja kb 10-15 perces sétával elérhető.
A ház hasznos alapterülete 90 m2, ezt növeli még a kb. 16 m2-es leburkolt kiülős terasz, ahol egy nagy diófa árnyékában nézheti a dunai történéseket. Az épület 2 bejáratos, az egyik az utcai oldalról nyílik, a hátsó bejárat pedig a teraszról közelíthető meg. A helyiségek elosztását szemléltető alaprajzot a képek között megtekintheti.

Az épület tágas tereket kínál, ezek akár újragondolhatóak az igényeknek és ötleteknek megfelelően. Az egy légtérben lévő nappali és konyha-étkező rész 48 m2-es(!). Ezen kívül 2 hálószoba, a zuhanyzós fürdő és wc, egy kis praktikus kamra és egy külön tároló is a ház része.

A helyiségek nagy része kerámialapos burkolattal rendelkezik, ez alól a hálószobák a kivételek, ott laminált padló található. Az ingatlan összközműves természetesen, korábban cserélték a vezeték hálózatokat is. A házba új nyílászárók és a lábazati rész fölött 5 cm-es hőszigetelés is beépítésre került.
A ház melegéről részben a nappali sarkába épített búbos kemence gondoskodik, amely a ház és a nappali különlegessége is egyben. A ház "forró szíve" látványra és funkcionálisan kiemelkedő, ahogy a mondás is tartja, „A búbos kemencének központi helye volt a házban…”
Ez mellett gázfűtés is rendelkezésre áll, konvektoros hőleadóval. Klímaberendezés telepíthető. A fürdőben a meleg vizet Vaillant típusú vízmelegítő nyújtja.

A telken a ház mögött található még egy fatároló is.
A szinte teljesen tégla családi ház jól megközelíthető, körbekerített, hajításnyi távolságra a Duna! Remélem, a fentiek alapján igazán privát érzést kelt Önben ez az ajánlat!
Megtekintéssel kapcsolatban keressen bármikor elérhetőségeimen. Hétvégén is hívhat.

Tisztelettel
Szabó Zsolt Győző
+36 20/944-3719
VING
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Családi ház részletei

Ár: 51 500 000 Ft
Méret: 90 négyzetméter
Azonosító: 11255500
Irodai azonosító: 670054
Telek: 151 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújított
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 4
Nappalik: 2

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Melléképület
  • Pince
  • Terasz