Eladó családi ház Dunaújváros 23 000 000 Ft

Leírás

Dunaújváros óvárosi részén csendes családi házas környéken, térkövezett utcában kínálunk megvételre 582 m22-es telken található 74 m2-es, 3 SZOBÁS RÉSZBEN FELÚJÍTOTT CSALÁDI HÁZAT.

A tégla +vert falú parasztház 15 éve került felújításra verandája beépítve, 10 cm szigetelést kapott. Innen nyílnak az egybe és külön is nyíló szobái és a konyha étkezővel. A konyhából nyílik a felújított fürdőszoba.

A villany és vízvezetékek cserélve lettek, ablakai modern műanyagok, hőszigetelt üvegezéssel, a beltéri ajtók részben cseréltek.

2 szoba padlószőnyeggel, egy pedig PVC-vel burkolt. A többi helyiség járólapos.

Az ingatlan fűtése gázkazánnal megoldott radiátoros hőleadókkal, de vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja, de a gázbojler kiállás is ki van építve.

Az épülethez kazánház csatlakozik, illetve az udvarban pince és kisebb melléképületek találhatóak.

Remek választás családoknak, pároknak, akik KIS REZSIJŰ OTTHONT szeretnének családi házas környezetben és befektetésre is egyaránt, hiszen most is gondos bérlők lakják, akik szívesen maradnának!

Jöjjön el tekintse meg, ezt a lehetőségekkel teli ingatlant és álmodja meg új otthonát, vagy fektessen be!

További információkért is keressen bizalommal!

CSOK és hitel ingyenes ügyintézését, energetikai tanúsítvány készítését vállaljuk, igény szerint kiváló jogi hátteret biztosítunk ügyfeleink számára.

 

Családi ház részletei

Ár: 23 000 000 Ft
Méret: 74 négyzetméter
Azonosító: 11283306
Irodai azonosító: FE-DUN5330
Telek: 582 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Vegyes
Fűtés jellege: Egyéb
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Pince