Eladó családi ház Egervölgy 39 900 000 Ft

Leírás

3 szobás felújított 67 négyzetméteres családi ház 1367 négyzetméteres telekkel eladó EgervölgyönAz 1979-ben épült, napfényes otthon, amelyet nemrég felújítottak, tökéletes választás azok számára, akik a modern kényelmet keresik. A felújítás során a burkolatok és nyílászárók cseréje, külső hőszigetelése és újraszínezése mellett a gázkazán beépítésének lehetőségét is megalapoztuk, jelenleg még vegyes tüzelésű kazán biztosítja a ház fűtését.

A nyugodt, családias környezetben található ház tágas, világos terei minden igényt kielégítenek. Az otthon melegét és hangulatát a természetes fény áradása teszi még magával ragadóbbá.

Számos felújításon esett át az ingatlan az elmúlt időszakban, melynek köszönhetően nem csak esztétikailag, de energetikailag is korszerűsítést nyert. Az új tulajdonosnak már csak be kell költöznie, és élvezni az itt töltött időt.

Egervölgy Vas megye egyik gyöngyszeme. Itt a mindennapok nyugodtak és zöldek, távol a nagyváros zajától, mégis, mindössze pár perc autóútra a legközelebbi nagyvárostól. Az itt élők számára elérhető a tiszta levegő, a csend, valamint számos kiránduló és kikapcsolódási lehetőség a közelben.

Legyen az új otthona Egervölgyben, ahol a nyugalom és a természet szépsége minden napjaik részévé válhat. Várjuk szeretettel, hogy megismerkedjen ezzel a különleges helyen található csodás otthonnal!Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon!

Családi ház részletei

Ár: 39 900 000 Ft
Méret: 67 négyzetméter
Azonosító: 11374063
Irodai azonosító: HZ038317-4622320
Cím: Egervölgyi 67 nm-es ház eladó
Telek: 1367 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyedi
Kor: 21-50 éves
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 1
Fél szobák: 2

Térkép