Eladó családi ház Esztergályhorváti 14 900 000 Ft

Leírás

A Kis-Balaton északi részén, a Balatontól alig 15 km-re, Esztergályhorváti településen kínálom megvételre ezt a bruttó 80 nm-es családi házat, melyhez 3 381 nm-es telek tartozik.
Az épületben 2 szoba, konyha-étkező, fürdőszoba-Wc, előszoba, kamra, közlekedő helyiségek találhatóak.

A tulajdonos elkezdte az épület korszerűsítését, a ház villamossági- és vízhálózatának felújítása részben már megtörtént az elmúlt időkben. Teljesen új fürdőszoba került kialakításra, illetve a 2 szoba is megújult. A szobáknál hőszigetelt műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, új redőnyökkel ellátottak.

A fűtés jelenleg cserépkályhával és elektromos fűtőpanellel megoldott, de a gázcsonk is telken belül található. A tetőszerkezet is átvizsgálásra került, a cserép-héjazat sérült darabjait cserélték.

A 3 381 nm-es telek rendezett, egy része bekerített, több termő gyümölcsfával és bővizű ásott kúttal! A telek mögött csörgedezik az Esztergályi-patak és ott található az Esztergályi I. számú tó is.

A település folyamatosan fejlődik, rendkívül kedvező a földrajzi elhelyezkedése, hiszen csodaszép környezetben, Hévíztől 13 km-re, Keszthelytől és a Balatontól 15 km-re, Kehidakustánytól 15 km-re, Zalakarostól is csupán 15 km-re található.
Természeti környezete miatt nem véletlenül kedvelt a külföldiek körében is, szőlőhegyek és erdők veszik körül.

Az ár irányár! Jöjjön el, nézze meg, és ha tetszik, tegyen rá ajánlatot!

Amennyiben az ingatlan elnyerte a tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk!
Szolgáltatásaink körében szakszerű tanácsadással, bank-semleges hitel-ügyintézéssel és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Családi ház részletei

Ár: 14 900 000 Ft
Méret: 62 négyzetméter
Azonosító: 11407393
Telek: 3381 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Egyéb
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz