Eladó családi ház Fehérvárcsurgó 129 900 000 Ft

Leírás

Az egyik legszebb mesterséges tó Magyarországon a Fehérvárcsurgói víztározó. Erre a gyönyörű tóra panorámás ez a természetbe illeszkedő, csodás, eladó rönkház, 1100 négyzetméteres telken. A csend és a nyugalom garantált. Beleszeretős álomház, álomhelyszínen.

A ház üdülőnek van hivatalosan nyilvántartva, és kivett zártkerti telken helyezkedik el.

A 2018-ban épült, 145 négyzetméteres házban, a földszinten található a nappali, 3 szoba, konyha, étkező 2 fürdőszoba, gardrób és háztartási helyiség. A belső lépcsőn megközelíthető emeleti részen pedig 1 galériarész, 1 szoba és 1 tároló kapott helyet. A földszinti nappaliból pedig a hatalmas, örökpanorámás teraszt lehet megközelíteni. A teraszon épített tűzhely és mosogatóval ellátott konyhapult ad helyet a szabadtéri főzéshez.

A ház műszaki állapota újszerű. A külső falak borovi fenyőrönkökből készültek. A belső válaszfalak gipszkarton borítással készült könnyűszerkezetűek. A tetőn piros cserépfedés. A külső és belső nyílászárók fából készültek. Az aljzat és a födém is szigetelt.

A fűtést a nappaliban elhelyezett, épített tömegkályhával és elektromos padlófűtéssel is működik. A nappaliban nagy teljesítményű klíma került felszerelésre, ami szintén alkalmas fűtésre is, a hűtés mellett. A melegvízellátást villanybojler biztosítja. A vízellátás saját fúrt kútról, szűrőrendszeren keresztül történik. A szennyvizet pedig saját biológiai szennyvíztisztító dolgozza fel. Így egyedül elektromos áram vételezése történik külső szolgáltatótól az üzemeltetés során. Ennek kiváltására akár napelemek is szerelhetők a tetőre, melyen tájolása ideális azok számára.

A hangulatos konyha részben épített részekből, részben pedig egyedileg méretre készült elemekből áll és minden szükséges géppel felszerelt. Értelemszerűen itt marad és a következő házigazdát fogja szolgálni még sokáig.

A hatalmas udvar tartogat még lehetőségeket. Lehet akár kertészkedni, de a gyermekeknek is és a család kedvenceinek is van bőven hely, akik majd kedvükre szaladgálhatnak rajta. Parkolni az udvaron lehetséges.

A ház tényleg csendes környéken található. Nem véletlen, hogy népszerű azok körében, akik a városi nyüzsgés után békés, intim környezetre vágynak. A Fehérvárcsurgói tó egyébként nemzetközileg is híres horgászati lehetőségeiről. Óriás harcsák és kapitális pontyok lakják. A horgászáshoz tényleg csak csak pár métert kell sétálni. A közeli hegyekben és gyalog is megközelíthető Gaja-völgyi tájcentrumban pedig túraútvonalok várják az aktív kikapcsolódásra vágyókat.

Komoly érdeklődőket várunk, akik nem szeretnének éveket várni egy ilyen új építésű ház kivitelezésére és kockáztatni, hogy drágábba fog kerülni, mire elkészül. Érdemes most lecsapni rá, amíg még ennyiért megvehető!

A tulajdonos igényeinek megfelelő, 60-70 négyzetméteres budapesti lakás beszámítható értékegyeztetéssel.

Kérésre szívesen küldök külső képeket is!

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Családi ház részletei

Ár: 129 900 000 Ft
Méret: 145 négyzetméter
Azonosító: 11387786
Irodai azonosító: 180610
Telek: 1100 négyzetméter
Ingatlan állapota: Kitűnő
Jelleg: tanya
Építőanyag: Rönk
Fűtés jellege: Egyéb
Egész szobák: 5
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Melléképület
  • Pince
  • Terasz

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Fehérvárcsurgó

Az egyik legszebb mesterséges tó Magyarországon a Fehérvárcsurgói víztározó. ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Fehérvárcsurgó

Az egyik legszebb mesterséges tó Magyarországon a Fehérvárcsurgói víztározó. ...