Eladó családi ház Fonyód 94 000 000 Ft

Leírás

Fonyódon a Balatontól 250 méterre található ez a generálfelújításon átesett, nagy teraszos tégla építésű ház. Az ingatlan egy 760 m²-es telken fekszik. Az 52 m² lakóteret egy nagy nappali, egy zuhanyzós fürdőszoba, két félszoba (6 m², 6 m²) alkotja amelyhez közvetlenül csatlakozik egy 54 m²-es terasz. (Ezen terasz kiválóan alkalmas lehet a ház kibővítésre is, hisz már az alapozása úgy készült, valamint a szennyvíz is megtalálható rajt.) A telken található még egy 22 m²-es garázs, amely jelenleg tárolóként funkcionál.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, a lombos fás környezet és a közeli szabadstrand gondoskodik az igazi balatoni hangulatról. Az utca túloldalán közlekedik a vonat, de az épület szigetelésének, a jó nyílászárónak köszönhetően ez nem okoz problémát, és a nagy terasz is az épület hátsó oldalán lett kialakítva.

Az ingatlanban a teljes felújítás kiterjedt a teljes villany és víz hálózatra, csatornabekötésre, továbbá a front kerítés és a beálló is megfelelően ki lett építve. Víz, villany és csatorna van, azonban a gáz nincs bevezetve, ezért a fűtést elektromos módon van megoldva az épületben hűtő-fűtő klímával, valamint ha valaki szeretné akkor a norvég paneleknek a vezeték a helyiségekben elő van készítve.
Ajánlom azoknak akik Fonyódon a Balaton közelében egy igazán hangulatos helyen szeretnének egy teljes értékű ingatlant, akár hétvégi háznak, akár állandó lakhelynek.

Az ingatlan tehermentes, a tulajdoni lapon kivett hétvégi házként szerepel, 40 % önerővel banki finanszírozással is megvásárolható.

Amennyiben meg szeretné tekinteni hívjon egyeztessünk időpontot, akár hétvégén is!
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Családi ház részletei

Ár: 94 000 000 Ft
Méret: 52 négyzetméter
Azonosító: 11232047
Irodai azonosító: 217666
Erkély mérete: 54.00 négyzetméter
Telek: 760 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújított
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Villany
Egész szobák: 1
Fél szobák: 2
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Melléképület
  • Pince
  • Terasz