Eladó családi ház Fót 135 000 000 Ft

Leírás

Fóton a SOMLYÓ-TÓ környékén, természetvédelmi terület mellett eladó egy egyedi stílusban megépült földszint+ szuterénszintből álló dupla komfortos két generációnak is alkalmas újszerű állapotban lévő családi ház, amely egy

parkosított, öntözőrendszerrel ellátott 708 nm-es telekre épült. Esztétikus kovácsoltvas utcai kerítés készült, automata kertkapun keresztül közelíthető meg az épület.

A kertkapun bejutva szemben található egy fedett kocsibeálló, aminek folytatásaként egy zárt kerti bútor tároló készült.

A hátsó kertben kapott helyet egy vendégfogadásra, baráti összejövetelekre alkalmas szaletli is, amiben a villany, valamint a hideg-meleg vizes mosogató is ki lett alakítva.



A lakás földszinti részébe lépve van az előszoba, ahonnan jobbra egy hálószoba beépített szekrénnyel, mellette egy dupla mosdós fürdőszoba káddal és épített tusolóval, WC-vel felszerelve.

Tovább haladva még két hálószoba mindkettőben beépített szekrényekkel.

A bejárattól balra helyezkedik el a 46 nm-es világos nappali amerikai konyhával, étkezővel és innen jutunk ki egy 25 nm-es kertkapcsolatos teraszra.

A beépített konyha a minőségi gépekkel, a nagyméretű kétajtós hűtőszekrénnyel együtt, valamint az itt lévő összes bútor a vételár részét képezi. A fürdőszoba mellett lévő külön helyiségből jutunk le az alagsori részre. Itt található a két gépkocsi részére kialakított fűtött és burkolt garázs. A garázsból nyílik a gépészeti, a mosó-szárító helyiség is. A lenti közlekedőből nyílik egy bepolcozott kamra ( gardrob ) helyiség. Az alagsori részen van még egy terasz kapcsolatos 40 nm-es nagy szoba, ami többféle lehetőséget kínál a tulajdonos számára ( konditerem, játékterem stb.)

Az épületen 10 cm vtg drvit szigetelés készült, a nyílászárók hőszigetelt fehér színű műanyagok, szúnyoghálókkal felszerelve.

A fűtés és meleg vízellátás kondenzációs gázkészülékkel megoldott, a földszinti részen padlófűtés+radiátorok, az alagsori részen pedig radiátorok adják a meleget.

A lakás klimatizált és riasztórendszerrel felszerelt.



Köszönöm, hogy megtekintette hirdetésem!

Várom megtisztelő hívását a hét bármely napján.

Amennyiben elnyerte tetszését az ingatlan, hívjon fel, nézzük meg együtt. Több éves szakmai tapasztalattal teljes körű szolgáltatást nyújtunk ingatlanok biztonságos adás-vételéhez, bérbeadásához. Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is kedvezményes áron állunk rendelkezésére. A több mint 25 éves Harai Ingatlan és Ügyvédi iroda várja kedves ügyfeleit!

Családi ház részletei

Ár: 135 000 000 Ft
Méret: 200 négyzetméter
Azonosító: 11075233
Irodai azonosító: 01012022240
Telek: 702 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Dupla komfort
Kor: 6-10 éves
Elhelyezkedés: Udvari
Szintek száma: 2 szint
Egész szobák: 5
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Padlás
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz
  • Medence

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Fót

Eladó luxus otthon Fót csendes, családias övezetében! Eladásra kínálom ...

Eladó családi ház

Fót

GYÖNYÖRŰ, LETISZTULT, NAPFÉNYES OTTHON! KIVÉTELES LEHETŐSÉG!!! Eladásra ...

Eladó családi ház

Fót

Fót-Kisalag kertvárosi részén várja első vevőit azonnali költözési ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Fót

Eladó luxus otthon Fót csendes, családias övezetében! Eladásra kínálom ...

Eladó családi ház

Fót

GYÖNYÖRŰ, LETISZTULT, NAPFÉNYES OTTHON! KIVÉTELES LEHETŐSÉG!!! Eladásra ...

Eladó családi ház

Fót

Fót-Kisalag kertvárosi részén várja első vevőit azonnali költözési ...