Eladó családi ház Gellénháza 79 500 000 Ft

Leírás

Kedves Érdeklődő,

Zalaegerszeghez közel, mindösszesen 10 km távolságra Gellénházán, egy mesebeli környezetben eladó sorba került ez a remek lehetőségeket rejtő családi ház.
A ház közel 100 nm hasznos alapterületű, ez a jelenleg is használatba lévő lakrész, e mellett van 74 nm alapterületű dupla garázs és a kazánház rész, a ház végében pedig egy szigetelt, fűtött 125 nm nagyságú műhely, tehát bármi is kialakítható belőle, ha épp nem kell műhely Valakinek. Ebből a részből akár egy Wellness rész vagy állatok tartására is tökéletes helyiség lehet.
A ház lakrész tetőtere, pedig beépítésre alkalmas. Itt egy biztos elmondható, ha terek kellenek, azok itt vannak bőven.
A ház alapja beton, falazata tégla, a ház teljesen száraz. A nyílászárók újak és szigeteltek, van amelyik műanyag és van ami egyedi készitésű fenyő.
A fő épület 5 cm szigetelést kapott kívülről, a ház többi rézén a külső hőszigetelés 7 cm vastagságú. A tető is szép állapotú, a ház lakrésze lindach tetőlemezt kapott.
A fűtése vegyes tüzelésű kazánnal vagy kondenzációs kazánnal van megoldva. Ezek mellett hűtő - fűtő klíma és egy kis kandalló is beépítésre került. Tehát bőven lehet válogatni ki hogyan, mivel szeretne épp fűteni.
A ház tényleg szép állapotú, a burkolatok is jó állapotúak, a konyhabútor pedig egy egyedi tervezésű, valódi fából készült egyedi bútordarab, ami a vételárba bele tartozik. A többi bútordarab megbeszélés tárgyát képezi, nem a vételár része.
A ház körbe van kerítve. Az utcáról elektromos kapu segíti a könnyebb közlekedést, ha autóval közlekedik az ember.
Az udvara rendezett, közel 20 termő gyümölcsfa, kis kert és a nem minden napi KERTI TÓ stéggel, ahol kikapcsolódásként egy horgászat is lehetséges. De csak kiülni és relaxálni, maga a nyugalom szigete a hely, ezt garantálom.
További kérdés esetén hívjon, előre egyeztetett időpontba megtekinthető és szinte biztos hogy első látásra beleszeretős lesz.
Az ingatlan tehermentes, beköltözés megbeszélés alapján történik.
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Családi ház részletei

Ár: 79 500 000 Ft
Méret: 300 négyzetméter
Azonosító: 11424811
Irodai azonosító: 554320
Erkély mérete: 13.00 négyzetméter
Telek: 2110 négyzetméter
Ingatlan állapota: Kitűnő
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cserépkályha
Egész szobák: 5
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Melléképület
  • Pince
  • Terasz